Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Ο Άγγλος Κλάτενμπεργκ διαιτητής στη Λεωφόρο!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος «κλαίει» μέσα από το sport-fm.gr για το πέναλτι του Ομάρ και σκέφτεται τον Άγγλο ρέφερι στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός!

Ο Άγγλος Κλάτενμπεργκ διαιτητής στη Λεωφόρο!

• «Κλαίω» ακόμη από το πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ του Ομάρ! Με τον αμυντικό να τραβάει παρατεταμένα τον Ομάρ από τον ώμο και μετά κι από τη φανέλα, μπροστά στα μάτια του επόπτη, αλλά και του βοηθού γραμμής κι ο διαιτητής να μην υποδεικνύει το εξόφθαλμο πέναλτι!!! Ρίξτε μια ματιά.



• Ποιος ήταν ο διαιτητής; Ο Άγγλος Κλάτενμπεργκ, που θεωρείται κορυφή! Σφύριξε τις προάλλες στο Τσάμπιονς Λιγκ Ρεάλ-Παρί και στην Πρέμιερ Λιγκ Γιουνάϊτεντ-Σίτι και Τσέλσι-Λίβερπουλ. Και πέρσι Μπάγερν-Μπαρτσελόνα και Παρί-Μπαρτσελόνα, αλλά και Τσέλσι-Σίτι και πάλι Γιουνάϊτεντ-Σίτι, μεταξύ πολλών άλλων μεγάλων αγώνων.

• Και σκεφτόμουν, με αφορμή τα όσα ακούγονται αυτές τις ημέρες περί κλήσης ξένου διαιτητή στη Λεωφόρο για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: να φέρεις τον Κλάτενμπεργκ και να μην δώσει ένα τέτοιο πέναλτι, είτε υπέρ του Ομάρ, είτε εις βάρος του Ομάρ, δεν έχει σημασία! Τι θα γίνει. Τι θα λέμε μετά.

• Ανθρώπινο λάθος; Να τραβάει συνεχώς ο αμυνόμενος τον επιτιθέμενο μέσα στην περιοχή; Κι ο επόπτης να είναι μπροστά, στα πέντε μέτρα. Κι ο βοηθός γραμμής, να είναι κι αυτος στα πέντε μέτρα. Μπροστά τους η φάση. Αλλά και το διαιτητή ναι μεν πιο μακριά, αλλά σε καλή οπτική γωνία. Ποια ήταν η αντίδραση του Κλάτενμπεργκ; Να πάει θυμωμένος προς την πλευρά του Ομάρ για να του την «πει» κιόλας!

• Ρε μην την ψάχνετε με τους διαιτητές. Τρεις άνθρωποι έβλεπαν τη φάση, ο ένας καλύτερα από τον άλλο και δεν βρέθηκε ένας να κάνει τη σωστή υπόδειξη. Προσέξτε, επαγγελματίες Αγγλοι διαιτητές, που τα κονομάνε χοντρά στο ποδόσφαιρο και σε αγώνα που κρίνει ποιος θα πάει στα τελικά του ΓΙΟΥΡΟ. Προσέξτε, ότι ο παίκτης που έκανε το πέναλτι, ο Κάνταρ, έπαιζε από το 33’ με κίτρινη κάρτα. Άρα, δεν ήταν μόνο πέναλτι η φάση στο 50’ ήταν κι αποβολή!

• Και μετά μου λέτε για τον Βοσκάκη και τον Τριτσώνη και τον Κομίνη στην… ελληνική Super league! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: