Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Ντούβνιακ: «Πάμε για το νικηφόρο σερί»

Δύσκολο χαρακτήρισε ο Ούρος Ντούβνιακ το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Κολοσσό Ρόδου, ωστόσο ο Σέρβος γκαρντ τόνισε πως το ζητούμενο για τον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι να διευρύνει το νικηφόρο σερί του.

Ντούβνιακ: «Πάμε για το νικηφόρο σερί»
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ούρος Ντούβνιακ για τον προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ, Κολοσσό Ρόδου, όμως ο Σέρβος γκαρντ τόνισε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» χρειάζεται να πάρει το ροζ φύλλο προκειμένου να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του.

Αναλυτικά το blog του Ούρος Ντούβνιακ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Ήρθε η ώρα για την 6η αγωνιστική. Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες, σε Ελλάδα και Eurocup, η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση. Επιτέλους είμαστε στο σωστό δρόμο και παίρνουμε από τα παιχνίδια αυτά που αξίζουμε. Μετά από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στο Ρέθυμνο, όπου πετύχαμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά και έναν επίσης πολύ δύσκολο αγώνα με την Λιέτουβος Ρίτας, που με τη νίκη μας μείναμε μέσα στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Eurocup, έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου.

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που παίζει πολύ καλό μπάσκετ τα τελευταία χρόνια, μοντέρνο μπάσκετ, με πολλή ενέργεια και επιθετικό στυλ και έναν καλό συνδυασμό πολύ αξιόλογων Ελλήνων και ξένων παικτών. Όλα όμως εξαρτώνται από μας. Παίζουμε στο γήπεδό μας και πρέπει να επιβάλουμε τον ρυθμό μας από το πρώτο δευτερόλεπτο του αγώνα. Και πρέπει απλά να παίξουμε όπως κάναμε στη μεγαλύτερη διάρκεια των δύο τελευταίων αγώνων μας.

Για την ομάδα μας θα είναι πραγματικά πολύ καλό και εξαιρετικά σημαντικό, εάν συνεχίσουμε τις νίκες και δημιουργήσουμε ένα νικηφόρο σερί. Το χρειαζόμαστε και είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε.

H ομάδα μας είναι πλέον πλήρης, έχουμε παίκτες σε κάθε θέση και είμαι σίγουρος ότι θα παίζουμε καλύτερα σε κάθε παιχνίδι
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: