Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

«Ψήνουν» επιστροφή Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης!!

Με δηλώσεις του ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Ραμόν Καλδερόν, τόνισε πως το ενδεχόμενο επιστροφής του Μουρίνιο στους «μερένχες» είναι πολύ πιθανό.

«Ψήνουν» επιστροφή Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Ραμόν Καλδερόν μιλώντας στο «talkSPORT» έριξε «λάδι στη φωτιά» αφού αναφέρθηκε στη σχέση του Φλορεντίνο Πέρεθ με τον «Εκλεκτό» και την πιθανότητα οι δύο άνδρες να συνεργαστούν ξανά στην Ισπανία.

«Γνωρίζω πως ο πρόεδρος προσπάθησε να τον φέρει στην ομάδα στη θέση του Μπενίτεθ, αλλά ο Μουρίνιο δεν το ήθελε τώρα καθώς θεώρησε πως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για την επιστροφή του. Αλλά σε δύο ή τρία χρόνια μπορεί να είναι πάλι στη Ρεάλ. Το ίδιο συνέβη και με την Τσέλσι. Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης είχε στηρίξει πολλές φορές τον Μουρίνιο. Είναι ο αγαπημένος του προπονητής.Του αρέσει πολύ και κανείς δεν θα μπορούσε να αποκλείσει το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή. Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται παράξενο, αλλά αν ο Μπενίτεθ δεν τα πάει καλά και ο Μουρίνιο απολυθεί από την Τσέλσι, τότε επιμένω πως δεν αποκλείεται να τον ξαναδούμε στα μέρη μας», δήλωσε χαρακτηριστικά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: