Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Σάββας κατά Περέιρα, σύμφωνα με τον ΠΑΟ!!

Εγγυήσεις από την αστυνομία για να κυλήσει ομαλά το ντέρμπι αιωνίων στη Λεωφόρο. Καυτηρίασε τη περσινή συμπεριφορά του Περέιρα ο Σάββας Θεοδωρίδης, όπως υποστηρίζει ο Παναθηναϊκός.

Σάββας κατά Περέιρα, σύμφωνα με τον ΠΑΟ

Οι πράσινοι εκπροσωπήθηκαν από τους Απόστολο Κασκάνη (υπεύθυνος ασφαλείας) και Σπύρο Βλάχο (υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων). Από τους ερυθρόλευκους το «παρών» έδωσαν οι Σάββας Θεοδωρίδης, Κώστας Καραπαπάς και Κώστας Παναγόπουλος.

Από τον Παναθηναϊκό στάθηκαν στην αναγκαιότητα να γίνει την ημέρα του αγώνα ό,τι έχει συμφωνηθεί στη σύσκεψη με τους ανθρώπους της αστυνομίας να τονίζουν ότι «Φέτος θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο».

Οι πράσινοι ζήτησαν να γίνουν πιο αυστηροί έλεγχοι κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο σε όλες τις θύρες για να μην περάσουν αντικείμενα. Θα υπάρχουν –όπως και τις προηγούμενες φορές- διμοιρίες και σεκιούριτι πάνω από τους πάγκους. Διαφωνία υπήρξε στον αριθμό των σειρών που θα μείνουν κενές πάνω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι πρότειναν τρεις –όπως και πέρσι-, ενώ ο Ολυμπιακός κατέθεσε αίτημα για να μείνουν κενές πέντε.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού ζητήθηκε ο αγώνας να διεξαχθεί σε συνθήκες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ με τους πράσινους να τονίζουν σε αυτό το σημείο περιστατικά που έγιναν στο περσινό ματς και –όπως υποστηρίζουν- που δεν ήταν μέσα στο πλάνο που είχε συμφωνηθεί.

Αυτό ήταν και το δεύτερο σημείο... ρήξης. Από τον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν ότι ο Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε: «Καυτηριάζω τη συμπεριφορά του Περέιρα στο περσινό παιχνίδι», σχολιάζοντας την συμπεριφορά του τεχνικού του Ολυμπιακού στο περσινό ματς και συμπληρώνουν ότι ο υπεύθυνος επικοινωνίας των ερυθρολεύκων τόνισε ότι είναι δικαίωμα του προπονητή της κάθε ομάδας να κάνει μια βόλτα στον αγωνιστικό χώρο και τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού να υπογραμμίζουν τη συμπεριφορά του Πορτογάλου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: