Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Φλέκκας: «Να ξαναγαπήσουν το εθνόσημο»

Για τη νέα προσπάθεια της Εθνικής ομάδας και το ιστορικό «κειμήλιο» που προστέθηκε στη συλλογή του μουσείου της στα Χανιά μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρόεδρος του Γαλανόλευκου Φάρου, Νίκος Φλέκκας.

Φλέκκας: «Να ξαναγαπήσουν το εθνόσημο»

Αναλυτικά, όσα είπε ο Νίκος Φλέκκας:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι καθώς πήραμε το 1000ό έκθεμα του μουσείου, που είναι τα παπούτσια του Αλκέτα Παναγούλια από το Μουντιάλ του 1994. Ήταν μια δωρεά που έγινε από την κόρη του και την ευχαριστούμε πολύ».

Όποιος βλέπει το μουσείο μπορεί να καταλάβει την αξία των εκθεμάτων του. Είναι φτιαγμένο για όλους τους φιλάθλους της εθνικής ομάδας και όσους έχουν τιμήσει τη φανέλα της. Από το Μάρτιο του 2012 και τα 190 εκθέματα φτάσαμε πλέον τα 1000 και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Θα θέλαμε να έχουμε κάποια στήριξη από την πολιτεία αλλά αυτό δε συμβαίνει. Δεν ξέρει κανένας από την πολιτεία ότι υπάρχει αυτό το μουσείο και είναι κρίμα. Εμείς μέσω και του σταθμού σας θέλουμε να το κάνουμε γνωστό. Μακάρι να υπήρχαν χρήματα ώστε να το κάνουμε γνωστό σε όλη την Ελλάδα».


Για την τωρινή κατάσταση στην Εθνική ομάδα: «Η Εθνική ομάδα που είχαμε καλομάθει όλοι μας δυστυχώς δεν θα είναι στο Euro και αυτό μας έχει στεναχωρήσει. Βέβαια στις δύσκολες στιγμές φαίνεται η αγάπη για την ομάδα και εμείς τη στηρίζουμε. Από εκεί και πέρα έγινε ένα τεράστιο έγκλημα μετά τη Βραζιλία όπου έφυγαν σημαντικοί άνθρωποι από την ομάδα και αυτό πληρώνουμε. Το θέμα είναι τα νέα παιδιά που απαρτίζουν την ομάδα να αγαπήσουν ξανά το εθνόσημο».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: