Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Ουότερς: «Δεν μου έχει ξανασυμβεί»

Στα συνεχόμενα ταξίδια του Άρη στο τελευταίο χρονικό διάστημα στάθηκε ο Ντομινίκ Ουότερς, γράφοντας στο blog του με αφορμή την ήττα από την Μπάντβιτ, αλλά και το ματς με τον Κόροιβο που ακολουθεί.

Ουότερς: «Δεν μου έχει ξανασυμβεί»
Εβδομάδα ιδιαίτερα δύσκολη για τον Άρη χαρακτήρισε αυτή που φεύγει ο Ντομινίκ Ούοτερς, μέσω του προσωπικού του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, λόγω των συνεχόμενων ταξιδιών. «Αυτό είναι το μπάσκετ, έχει τέτοιες... περιπέτειες», είπε μεταξύ άλλων. Ωστόσο, πρόσθεσε: «Θα επιστρέψουμε στην Αθήνα και θα μείνουμε σε πέμπτο διαφορετικό ξενοδοχείο μέσα σε έξι μέρες. Δε μου έχει ξανασυμβεί». Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ήττα με 96-84 από την Μπάνβιτ και το στο ματς του Σαββάτου (14/11, 17:00) κόντρα στον Κόροιβο στην Αμαλιάδα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε

Η Μπάνβιτ, ο Κόροιβος και το... τρελό ταξίδι

Καλησπέρα σε όλους.

Σας γράφω από την Αθήνα, λίγες ώρες πριν αναχωρήσουμε για την Αμαλιάδα όπου αύριο αντιμετωπίζουμε τον Κόροιβο. Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Ήταν ένα από τα πιο... τρελά ταξίδια στην καριέρα μου. Για να παίξουμε με την Μπάνβιτ ταξιδέψαμε με κάθε πιθανό τρόπο: Με αεροπλάνο, με λεωφορείο, ακόμα και με πλοίο. Μιλάμε για ταξίδια 12 ωρών. Όμως αυτό είναι μέρος της δουλειάς μας και δεν παραπονιέμαι. Αυτό είναι το μπάσκετ, έχει τέτοιες... περιπέτειες.

Ήταν σκληρό το παιχνίδι με την Μπάνβιτ και χάσαμε λόγω των ριμπάουντ. Υπήρξαν παίκτες που πήραν 4 και 5 επιθετικά ριμπάουντ και ανανέωσαν πολλές επιθέσεις, συνεπώς με περισσότερες κατοχές ανέβασαν το σκορ και έφτασαν στη νίκη. Θα τους ξαναπαίξουμε, στην έδρα μας, όμως τώρα κοιτάμε μπροστά, συνεχίζουμε και δε σκεφτόμαστε καθόλου την τουρκική ομάδα.

Έχουμε μπροστά μας μία πολύ δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση, με τον Κόροιβο. Παίξαμε εναντίον τους σε φιλικό. Είναι μία καλή και σκληρή ομάδα, με καλή άμυνα, καλή κυκλοφορία και καλή έξτρα πάσα, στοιχεία που την έχουν βοηθήσει να κάνει μία καλή αρχή στο πρωτάθλημα. Παίζουν στην έδρα τους και σίγουρα θα θέλουν πολύ τη νίκη. Όμως το ίδιο θέλουμε κι εμείς. Συν τη δυσκολία του αγώνα, έχουμε μπροστά μας κι ένα ταξίδι για την Αμαλιάδα. Θα επιστρέψουμε στην Αθήνα και θα μείνουμε σε πέμπτο διαφορετικό ξενοδοχείο μέσα σε έξι μέρες. Δε μου έχει ξανασυμβεί!

Ο αγώνας με τον Κόροιβο είναι σημαντικός για μας και η νίκη είναι απαραίτητη, αφού θέλουμε να τελειώσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία. Είχαμε ένα σερί επτά νικών και μετά από καιρό καλούμαστε να διαχειριστούμε μία ήττα ενόψει του επόμενου αγώνα, όμως δεν ανησυχώ, έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε αυτό.

Προσωπικά, θα χαιρόμουν την καλή εμφάνισή μου με την Μπάνβιτ αν κερδίζαμε. Είμαι ευχαριστημένος που έπαιξα καλά και για δύο συνεχόμενα ματς, αλλά το πρωτο ζητούμενο είναι η νίκη της ομάδας. Νταμπλ – νταμπλ είχα να κάνω από πέρυσι, όταν σε αγώνα με τον Κολοσσό είχα 15 πόντους και 10 ασίστ. Το φετινό ήταν καλύτερο στατιστικά, αλλά ήθελα να συνδυαστεί με νίκη».

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα, χαιρετισμούς σε όλους *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: