Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Πρόκληση η Εθνική Αγγλίας για τον Ρούνεϊ!!

Ο αρχηγός των «Λιονταριών» δεν θα βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα της Αγγλίας στο αποψινό ματς με την Ισπανία, κάτι που τον στεναχωρεί αλλά και τον πεισμώνει.

Πρόκληση η Εθνική Αγγλίας για τον Ρούνεϊ
Είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Αγγλίας, αλλά η περίοδος αφλογιστίας που διανύει τον αφήνει εκτός ενδεκάδας. Ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν μπορεί παρά να παραδεχθεί ότι δεν είναι κάτι ευχάριστο για εκείνον αλλά πρόκειται για μία φυσιολογική εξέλιξη καθώς οι –πέρα από τον ίδιο- επιλογές του Ρόι Χόντγκσον είναι πολλές: «Είναι μεγάλη πρόκληση να διατηρείς τη θέση σου στην ομάδα και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω. Έχω βάλει πολλά γκολ και ελπίζω να συνεχίσω να το κάνω. Ο συναγωνισμός είναι μεγάλος. Από τότε που έγινα διεθνής, αυτή την στιγμή η ομάδα έχει τους καλύτερους επιθετικούς».

Ο Χάρι Κέιν της Τότεναμ θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής των Άγγλων στο ματς με τους Ισπανούς, καθώς ο Τζέιμι Βάρντι δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του αλλά αναμένεται να είναι έτοιμος για το ματς της Τετάρτης απέναντι στη Γαλλία.

Ο Χοντγκσον όμως έχει στον κατάλογο των στράικερ ακόμα τους Γουόλκοτ, Στάριτζ, Γουέλμπεκ και Ινγκς οι οποίοι αν και μη διαθέσιμοι προς το παρόν λόγω τραυματισμών, θα είναι στις επιλογές του για το Euro 2016. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: