Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Απορρίφθηκε η ένσταση της Κηφισιάς!!


Οριστικά στον Κόροιβο Αμαλιάδας κατέληξε το ροζ φύλλο κόντρα στην Κηφισιά, καθώς ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε την ένσταση της ομάδας των βορείων προαστίων.

Απορρίφθηκε η ένσταση της Κηφισιάς
Στον Κόροιβο και με σκορ 60-61 κατέληξε οριστικά το ματς με την Κηφισιά, καθώς ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε την ένσταση της ομάδας των βορείων προαστίων.

Η Κηφισιά υπέβαλε ένσταση μετά από το ματς λόγω λάθους της γραμματείας! Συγκεκριμένα, περίπου 9’’ πριν τη λήξη του παιχνιδιού, ο Νίκος Γκίκας σκόραρε –πατώντας τη γραμμή των 6,75μ.- με αποτέλεσμα να κάνει το 60-61 και τον διαιτητή μάλιστα να δείχνει κανονικά πως το καλάθι μετρούσε για δύο πόντους.

Ωστόσο, η γραμματεία από λάθος το «χρέωσε» για τρίποντο, με αποτέλεσμα το ταμπλό του γηπέδου –προς στιγμήν- να έδειχνε 61-61. Το θέμα αυτό λύθηκε στα 2’’ πριν το τέλος, αλλά αυτό δεν έγινε αντιληπτό από τους ανθρώπους των γηπεδούχων, οι οποίοι στον εναπομείναντα χρόνο έπαιξαν «καθαρή» άμυνα, προκειμένου να οδηγηθεί το ματς στην παράταση!

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«Α.Ε.Ν.ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Απορρίπτεται κατ’ ουσίαν η ένσταση που υπέβαλε η Α.Ε. Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΕ, για κακή εφαρμογή των Κανονισμών Παιδιάς κατά τον αγώνα πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης, περιόδου 2015-2016, μεταξύ των ομάδων “Α.Ε. Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ”, της 7-11-2015.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
Απαλλάσσεται η ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΕ από την κατηγορία για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (ρίψη ράβδου τύμπανου), κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 9-11-2015
». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: