Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Βγήκε μπροστά η Ισινμπάγεβα!!

Με ανοιχτή επιστολή η Γέλενα Ισινμπάγεβα βγαίνει μπροστά και υπερασπίζεται «τους καθαρούς Ρώσους αθλητές», που όπως λέει «θα ήταν άδικο να χάσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Βγήκε μπροστά η Ισινμπάγεβα
Σε μια δίκαιη απόφαση που δεν θα καταδικάσει όλους τους Ρώσους αθλητές αλλά μόνο όσους αποδεδειγμένα ήταν χρήστες απαγορευμένων ουσιών ελπίζει η Γέλενα Ισινμπάγεβα.

Η κορυφαία επικοντίστρια όλων των εποχών καλεί την IAAF να αποφασίσει με βάση τα στοιχεία που θα προκύψουν επιτρέποντας στους καθαρούς αθλητές να πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016.

Η επιστολή της:

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της αθλητικής μου πορείας δούλεψα σκληρά, προπονήθηκα, κατέκτησα παγκόσμιους τίτλους, Ολυμπιακούς Αγώνες, πέτυχα Παγκόσμια Ρεκόρ. Όλες οι επιτυχίες μου ήταν τίμιες, καθαρές και κόπιασα για να τα καταφέρω.

Τήρησα και συνεχίζω να τηρώ αυστηρά όλους τους κανονισμούς για την καταπολέμηση του ντόπινγκ. Πράγματι η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά είναι άδικο να αντιμετωπιστούν όλοι οι αθλητές το ίδιο. Ο αποκλεισμός από διεθνείς διοργανώσεις και τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2016 αθώων και καθαρών αθλητών είναι άδικο.

Ελπίζω και πιστεύω ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου θα λάβει τις σωστές αποφάσεις. Οι ένοχοι να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους και οι αθώοι να συνεχίσουν να υπηρετούν και να εκπροσωπούν την χώρα σε διεθνείς διοργανώσεις».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: