Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Π. Αγγελόπουλος: «Καλύτερα που δεν έβαλε και τις δύο βολές ο Στρόμπερι»! (video)

Πολλά ψυχολογικά οφέλη αποκόμισε ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί της Εφές, αλλά και κυρίως με τον τρόπο που αυτή ήρθε, όπως δήλωσε ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Π. Αγγελόπουλος: «Καλύτερα που δεν έβαλε και τις δύο βολές ο Στρόμπερι»! (video)
Προς όφελος του Ολυμπιακού ήταν η μία χαμένη βολή του Ντι Τζέι Στρόμπερι, που ενδεχομένως να έδινε τη νίκη επί της Εφές στην κανονική διάρκεια του ματς, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος!

Ο εκ των ιδιοκτητών της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, ο οποίος ήταν στο «Αμπντί Ιπεκτσί», τόνισε πως με τον τρόπο που ήρθε η συγκεκριμένη νίκη, στην παράταση και με τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου να έχουν ανατρέψει αρκετές φορές τη διαφορά, έχει μεγαλύτερη σημασία και από τους δύο βαθμούς που πρόσφερε στην ουσία!

«Ο τρόπος που ήρθε η νίκη έχει μεγαλύτερη σημασία, καθώς η ομάδα παίρνει τέτοιες νίκες, έχοντας τόσους καινούριους παίκτες, ενώ δεν έχει παίξει ακόμη κομπλέ σε κάποιο παιχνίδι. Μόνο στο Μιλάνο ήταν οι δύο ψηλοί μας, οι βασικοί, μαζί. Με τέτοιες νίκες χτίζεις χαρακτήρα. Αυτό που ζήσαμε ήταν απολαυστικό, μέσα σε ένα γήπεδο με 12.000 κόσμο. Με τον τρόπο που έγινε, με τον Γιανγκ που τραυματίστηκε από την αρχή και με παίκτες που δεν περίμενες, όπως ο Αθηναίου στο τέλος, να κάνεις αυτή τη μεγάλη νίκη…», δήλωσε αρχικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Για το αν η εμφάνιση των Αθηναίου και Στρόμπερι είναι ένας είδος δικαίωσης: «Είναι πρόωρο να λέμε για δικαίωση. Η ομάδα έχει δυνατότητες που δεν τις έχει δείξει ακόμη. Όταν έρχεσαι εδώ μέσα και κερδίζει την Εφές ο Αθηναίου στην παράταση, τότε κάτι σωστό κάνουμε και εμείς».

Για τον χαρακτήρα της ομάδας που αναφέρθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος: «Αυτό το πιστεύω και εγώ. Όταν κάνεις τέτοια ανατροπή στα τελευταία λεπτά, πας το ματς στην παράταση και το κερδίζεις… Ίσως τελικά το να έβαζε τη δεύτερη βολή ο Στρόμπερι και να κερδίζαμε στην κανονική διάρκεια, να μην είχε τόσα οφέλη όσα στην παράταση! Ακούγεται λίγο οξύμωρο όλο αυτό, αλλά το πιστεύω».

Για το τι κέρδισε πραγματικά ο Ολυμπιακός από το παιχνίδι: «Βαθμολογικά μπορεί να κέρδισε την πρώτη θέση σήμερα, αν φυσικά νικήσουμε την Εφές στο ΣΕΦ. Αλλά, τι πρώτος τι δεύτερος δεν έχει μεγάλη διαφορά στη διαμόρφωση του ομίλου του TOP 16. Αγωνιστικά και ψυχολογικά τα οφέλη είναι τεράστια».

Για το αν είναι περίοδος μονταρίσματος τώρα: «Το μοντάρισμα το καλό γίνεται το καλοκαίρι. Τώρα αρχίζουν και γίνονται οι αυτοματισμοί».





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: