Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Μπεργκ: «Ξέρω πως μπορώ να σκοράρω»!


Σίγουρος πως είναι σε θέση να βρει δίχτυα με τη φανέλα της εθνικής Σουηδίας είναι ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν του αρέσει να είναι «ρεζέρβα».

Μπεργκ: «Ξέρω πως μπορώ να σκοράρω»!
Για τα προσεχή παιχνίδια μπαράζ με τη Δανία μίλησε ο Μάρκους Μπεργκ. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο γεγονός πως δεν σκοράρει αρκετά συχνά με την εθνική Σουηδίας και τόνισε ότι εφόσον πάρει τις ευκαιρίες –κι επομένως δεν μένει στον πάγκο- είναι σε θέση να βρει δίχτυα.

«Καταλαβαίνω την κριτική σας, ακόμη και αν μερικές φορές είναι υπερβολική. Εγώ ξέρω ότι μπορώ να σκοράρω, αρκεί να έχω τις ευκαιρίες. Ξέρω τον εαυτό μου. Φυσικά, δεν μου αρέσει να είμαι στον πάγκο. Αλλά όλοι οι παίκτες προσπαθούμε και πρέπει να δούμε το θετικό», δήλωσε ο Μπεργκ, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στα κρίσιμα ματς μπαράζ για τα προκριματικά του EURO 2016:

«Έχουμε βρεθεί κοντά στην πρόκριση στο παρελθόν, αλλά θα ήταν ωραίο να τα καταφέρουμε. Πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πράγματα. Σε μερικά παιχνίδια πρέπει να δίνουμε περισσότερη έμφαση στην άμυνα και να κερδίζουμε προσωπικές μονομαχίες. Δεν θα τις κερδίσουμε όλες, αλλά πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση και να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες μας. Αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: