Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Παπαντωνίου: «Η ΑΕΚ βελτιώνεται από αγώνα σε αγώνα»

Μπορεί η ατυχία στο ξεκίνημα της σεζόν να έβγαλε εκτός ρυθμού την ΑΕΚ, ωστόσο όσο περνά ο καιρός θα γίνεται ολοένα και καλύτερη, σύμφωνα με όσα είπε ο Νώντας Παπαντωνίου πριν το ματς με τον Απόλλωνα.

Παπαντωνίου: «Η ΑΕΚ βελτιώνεται από αγώνα σε αγώνα»
Τη στήριξη του κόσμου ζήτησε ο Νώντας Παπαντωνίου ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Πάτρας στο ΟΑΚΑ. Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε πως η «Ένωση» δείχνει ψυχικά αποθέματα και χαρακτήρα σε κάθε ματς, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος πως όσο περνά ο καιρός, τότε η ομάδα θα γίνεται ολοένα και καλύτερη.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Νώντας Παπαντωνίου στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Ακόμη μια δύσκολη αναμέτρηση πλησιάζει για μας. Είναι γεγονός ότι επικρατεί ευφορία στην ομάδα για την επιτυχία στη Λιθουανία. Οι αγώνες στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ είναι κάτι διαφορετικό όμως. Κάθε αγώνας έχει ιδιαιτερότητες και πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε με τη δέουσα σοβαρότητα. Πόσω μάλλον όταν αντίπαλός σου είναι ο Απόλλωνας Πάτρας, ο οποίος δείχνει μεταμορφωμένος τον τελευταίο καιρό. Δείχνει ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Είναι αυτονόητο, ότι πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό. Σ’ αυτή την περίπτωση, θα έχουμε το πάνω χέρι για τη νίκη. Βασικά είναι στο χέρι μας να αποδείξουμε ότι είμαστε το φαβορί.

Πρέπει να ξεκινάμε καλύτερα τα ματς. Να μη ξοδεύουμε άσκοπα χρόνο και μετά να κυνηγάμε το σκορ. Έχουμε δείξει ψυχικά αποθέματα και χαρακτήρα. Έχουμε τον τρόπο να γυρίζουμε τα ματς. Θα πρέπει, ωστόσο, να είμαστε πιο σοβαροί και πιο προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή και των συνεργατών του.

Όλος ο κόσμος βλέπει, ότι η ΑΕΚ βελτιώνεται από αγώνα σε αγώνα. Είχαμε ξαναγράψει, ότι οι ατυχίες, που βρήκαν την ομάδα, μας έβγαλαν εκτός ρυθμού. Σιγά σιγά όμως επανερχόμαστε. Και θα δείτε ακόμη καλύτερη ΑΕΚ στη συνέχεια. Είναι σημαντικό για μας να υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο μας. Και το νιώθουμε ότι υπάρχει αυτό. Θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο ΟΑΚΑ με Απόλλωνα. Μας δίνει δύναμη ο κόσμος.

Σας ευχαριστώ

ΝΩΝΤΑΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: