Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Τη γλύτωσε με πρόστιμο ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας!!

Στα μαλακά έπεσε ο πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Ανχέλ Μαρία Βιγιάρ, στον οποίο επεβλήθη μόνο χρηματικό πρόστιμο από την επιτροπή ηθικής της FIFA, για πειθαρχικούς λόγους.

Τη γλύτωσε με πρόστιμο ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας
Με πρόστιμο της τάξεως των 23.000 ευρώ, τιμωρήθηκε από την επιτροπή δεοντολογίας της FIFA, ο πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Ανχέλ Μαρία Βιγιάρ.

Ο ισχυρός άνδρας του ισπανικού ποδοσφαίρου, που ερευνάται για παράβαση καθήκοντος κατά τη διαδικασία ανάληψης του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018 και 2022, τιμωρήθηκε εξαιτίας της αρχικής του άρνησης να συνεργαστεί με την επιτροπή δεοντολογίας της FIFA, που διεξήγαγε την έρευνα.

Στην Ισπανία θεωρούν ότι ο Βιγιάρ τιμωρήθηκε με επιείκεια, διότι ανακάλεσε την απόφαση του και συνεργάστηκε εν τέλει με την επιτροπή, γλυτώνοντας έτσι τον αποκλεισμό που είχε επιβλθεί σε Μπλάτερ και Πλατινί.

Αντίθετα αποκλεισμός από κάθε αθλητική δραστηριότητα επιβλήθηκε για τους επόμενους έξι μήνες, στον αντιπρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Κονγκό, Ζαν Γκι Μπλεζ Μαγιολάς και τον γενικό γραμματέα Μπάντζι Μομπό Γουαντέτε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: