Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Χάβος: «Συγνώμη»


Καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε ο Παναιτωλικός παρά τη νίκη – πρόκριση απέναντι στην Κέρκυρα δεν έμεινε ο Μάκης Χάβος.

Χάβος: «Συγνώμη»
Απογοητευμένος από την εμφάνιση του Παναιτωλικού στην αναμέτρηση απέναντι στην Κέρκυρα εμφανίστηκε ο Μάκης Χάβος. Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, στο πλαίσιο τη συνέντευξης Τύπου του αγώνα με τους «Φαίακες», ζήτησε συγνώμη παρά τη νίκη και την πρόκριση από τους οπαδούς.

Αναλυτικά:

«Δώσαμε σήμερα την ευκαιρία σε ορισμένους παίχτες να ξεκουραστούν και σε ορισμένους άλλους να αγωνιστούν. Όλοι νόμιζαν ότι είναι ένα εύκολο ματς, αλλά αποδείχτηκε ότι τίποτα δεν είναι εύκολο. Στο πρώτο ημίχρονο η Κέρκυρα ήταν καλύτερη και επικίνδυνη. Στην επανάληψη ήμασταν καλύτεροι με την είσοδο του Καμαρά , αλλά η Κέρκυρα έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί.

Συγγνώμη από τον κόσμο για την εικόνα που παρουσιάσαμε. Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα και ο κόσμος πληρώνει εισιτήριο για να το δει. Δεν ανταποκριθήκαμε καθόλου. Είμαι στεναχωρημένος και προβληματισμένος με την παρουσία ορισμένων παιχτών. Δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις αλλά σήμερα δεν ανταποκριθήκαμε. Σε όσους δεν αγωνίζονται στο πρωτάθλημα τους λείπουν ο ρυθμός και οι αγώνες. Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις. Καλή επιτυχία στην Κέρκυρα στο πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: