Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Μιλίνκοβιτς: «Μας πονάει η έδρα μας»

Στην αδυναμία του Άρη να «πάρει» τα παιχνίδια στην έδρα του στάθηκε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό Βόλου στο Κύπελλο Ελλάδας.

Εμφανώς απογοητευμένος από τον αποκλεισμό του Άρη από τη συνέχεια του Κυπέλλου εμφανίστηκε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, αναφέρθηκε στην αδυναμία των «κίτρινων» να επικρατήσουν στα παιχνίδια που δίνουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά:

«Είχαμε και κάποιες καλές και κάποιες κακές στιγμές στον αγώνα. Αυτό που πονάει εμάς που ασχολούμαστε με την ομάδα είναι ότι σε πέντε παιχνίδια στην έδρα μας δεν κερδίσαμε. Έχουμε βάλει στην ομάδα πολλούς παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ. Η ομάδα θέλει πάρα πολύ δουλειά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βλέπουμε μόνο το πρωτάθλημα.
Δεν συμφωνώ ότι από την αρχή παίξαμε με βαθιές μπαλιές στον Αγκάνθο. Στα πρώτα 30 λεπτά είχαμε την μπάλα στα πόδια, χωρίς να δημιουργήσουμε σπουδαίες φάσεις. Στα τελευταία 15 λεπτά παίξαμε με γεμίσματα, γιατί ρισκάραμε πολύ για να πάρουμε την πρόκριση. Πάντα ζητάμε από τους παίκτες να παίζουν με την μπάλα στα πόδια και μπροστινές μπαλιές, όχι αριστερά, δεξιά. Σήμερα δεν το είχαμε αυτό».


Για το αν αποτελεί πισωγύρισμα ο αποκλεισμός, είπε:
«Συμφωνώ ότι έγιναν βήματα προς τα πίσω με τον Πλατανιά και σήμερα αλλά είναι μία ομάδα με νέα παιδιά που θα πάει έτσι και στο πρωτάθλημα. Δύο βήματα μπρος, δύο πίσω. Καμία ομάδα δεν του έκανε παιχνίδι. Όταν ο Άρης καλείται να κάνει παιχνίδι δεν μπορεί να βρει εύκολα διαδρόμους στην αντίπαλη εστία».

Για τον Ολυμπιακό Βόλου: «Έκαναν πολύ καλή και οργανωμένη άμυνα και ήταν πάντα σε θέση να απειλήσουν στην αντεπίθεση. Η ομάδα περιλαμβάνει έμπειρους παίκτες που ξέρουν να κρατούν την μπάλα και να απειλούν στην αντεπίθεση. Εξαιτίας του γκολ που δεν έπρεπε να δεχτούμε και δεν μπαίνει στα χίλια παιχνίδια, εμείς αναγκαστήκαμε απέναντι σε αυτούς τους παίκτες να παίξουμε εντελώς ανοιχτά».

Τέλος για το πώς νιώθει ο ίδιος ανέφερε: «Πώς μπορώ να νιώθω. Πολύ άσχημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: