Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

«Τεράστιος παίκτης ο Γκαρσία»

Δεν έχει σημασία η κατάσταση που βρίσκεται. Σημασία έχει ότι ο Πάμπλο Γκαρσία -σύμφωνα με τον Σάκη Θεοδοσιάδη- παραμένει μια τεράστια ποδοσφαιρική προσωπικότητα.

«Τεράστιος παίκτης ο Γκαρσία»
Το καπέλο στον Πάμπλο Γκαρσία -τόσο ως παίκτη, όσο και ως προσωπικότητα- έβγαλε ο Σάκης Θεοδοσιάδης.

Μιλώντας στο «Αθλητικό metropolis», ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας τόνισε πως ανεξαρτήτως της κατάστασης που βρίσκεται, ο Ουρουγουανός είναι τεράστιος ποδοσφαιριστής.

Πέραν αυτού δε -και αναφερόμενος και στους υπόλοιπους παίκτες του «δικεφάλου» που ξεχώρισε απ’ το χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου- μίλησε με κολακευτικά λόγια και για τους Βούκιτς και Νέτσιντ.


Αναλυτικά όσα είπε ο Θεοδοσιάδης

Για το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Ήταν ένα παιχνίδι γιορτή για μας, αφού ρεαλιστικά δεν είχαμε ελπίδες πρόκρισης. Δώσαμε την ευκαιρία να παίξουν νέα παιδιά κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Το σημαντικό για εμένα είναι ότι τα παιδιά ανταπεξήλθαν στις απαιτήσεις των παιχνιδιών και ήμασταν ένας ανταγωνιστικός αντίπαλος».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Δεν έπιασε υψηλή απόδοση, ίσως συνέβαλε και το σκορ του πρώτου αγώνα σε αυτό. Ωστόσο, δεν παύει να είναι μια μεγάλη ομάδα με έναν σπουδαίο προπονητή και χαρισματικούς παίκτες».

Για τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισε από τον ΠΑΟΚ: «Μου έκανε εντύπωση ο Βούκιτς, καθώς έχει σωστή ποδοσφαιρική αντίληψη και με την μπάλα στα πόδια μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Επίσης, μου άρεσε πολύ ο Νέτσιντ, ένας πληθωρικός φορ περιοχής με εξαιρετικές κινήσεις».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Είναι τεράστιος ποδοσφαιριστής και έχει προσφέρει τα μέγιστα στο παρελθόν τόσο στον ΠΑΟΚ, όσο και στις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που έχει αγωνιστεί. Μπορεί να μην είναι στην καλύτερη κατάσταση, ωστόσο είναι από τις εξέχουσες προσωπικότητες του ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: