Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Ινζάγκι: «Μέσι και Ρονάλντο δεν μπορούν να φτάσουν το ρεκόρ μου»

inzaghi
Ο 40χρονος Ιταλός είναι πεπεισμένος πως το ρεκόρ που κατέχει σε τελικούς κυπέλλων είναι απλησίαστο για κάθε επίδοξο ποδοσφαιριστή που θέλει να το απειλήσει.
Ο θρύλος της Μίλαν Φίλιπο Ινζάγκι υποστήριξε πως το ρεκόρ σκοραρίσματος που κατέχει είναι δύσκολο να καταρριφθεί ακόμα και από τον Μέσι ή τον Ρονάλντο.
Ο Ινζάγκι πέτυχε οκτώ γκολ σε τελικούς που αγωνίστηκε με τη Μίλαν και τη Γιουβέντους. Τ0 2007 μάλιστα είχε πετύχει δυο γκολ στο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Λιβερπουλ στο ΟΑΚΑ και άλλα τρία στις νίκες επί της Σεβίλλης και της Μπόκα Τζούνιορς στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και στο Διηπειρωτικό Κύπελλο αντίστοιχα.
«Στο τελικό της Αθήνας ο Αντσελότι σκεφτόταν αν θα βάλει εμένα ή τον Τζιλαρντίνο. Τελικά έβαλε εμένα και δικαιώθηκε. Έπειτα πέτυχα γκολ εναντίον της Σεβίλλης και άλλα δυο εναντίον της Μπόκα», δήλωσε στην «Gazzetta dello Sport» ο Ινζάγκι.
Ο Ιταλός πρώην ποδοσφαιριστής είναι προπονητής στις ακαδημίες της Μίλαν και σκοπεύει να υπηρετεί τους «ροσονέρι» ως το τέλος της καριέρας του.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: