Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον Μάνταλο!

«Κύκλοι» της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχολιάζουν τον ορισμό του Σταύρου Μάνταλου, ως διαιτητή στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον Μάνταλο
Ο Σταύρος Μάνταλος, ως γνωστόν, ορίστηκε να διευθύνει το αυριανό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακού. «Κύκλοι» του «τριφυλλιού» τόνιζαν ότι ελπίζουν ο συγκεκριμένος ορισμός να μη σηματοδοτεί μια επιλογή που θα προκαλέσει ένταση στο ματς.

Αναλυτικά
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εν όψει του αυριανού μεγάλου αγώνα, εργάζεται, όπως πάντα ως γηπεδούχος, για την άρτια διοργάνωση μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης που θα διεξαχθεί σε αυστηρά φίλαθλα πλαίσια. Σε αυτή τη λογική, προτεραιότητά μας αποτελεί η αποφυγή οποιασδήποτε ενέργειας ή τοποθέτησης που θα προκαλούσε ένταση και θα δυναμίτιζε το κλίμα.

Ο ορισμός ενός διαιτητή που αφενός το όνομά του έχει εμπλακεί στις περιβόητες συνομιλίες των «στημένων» και αφετέρου έχει αφήσει το στίγμα του τόσο στο περσινό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με αποκορύφωμα τη μη αποβολή του Τοροσίδη, όσο και σε μια σειρά από σημαντικούς αγώνες του Ολυμπιακού, ελπίζουμε ειλικρινά ότι δεν σηματοδοτεί μια επιλογή προς την αντίθετη κατεύθυνση»

Από τη Θύρα 13 η είσοδος
Η σημερινή (18:00) προπόνηση είναι ανοικτή για τους φίλους του Παναθηναϊκού, προκειμένου να τονωθεί το ηθικό των ποδοσφαιριστών πριν από το μεγάλο παιχνίδι. Όπως ενημερώνει η ΠΑΕ, η είσοδος όλων των φιλάθλων θα γίνει από τη Θύρα 13.

Δεν υπάρχουν σχόλια: