Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Στα… επτά σταμάτησε!! (video)

Σε ένα παιχνίδι που δεν σηκώνει ιδιαίτερη κριτική ο Ατρόμητος συνέτριψε 7-0 τον Φωστήρα και πέρασε με δύο νίκες στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στα… επτά σταμάτησε! (video)
Η υπόθεση πρόκριση είχε κριθεί ουσιαστικά από το 1-0 στον πρώτο αγώνα του Ταύρου, ωστόσο, ο Ατρόμητος μόνο ως αγγαρεία δεν είδε τον επαναληπτικό στο Περιστέρι, όπου υποχρέωσε τον Φωστήρα σε μια από τις μεγαλύτερες ήττες στην ιστορία του. Σε αυτό έπαιξαν ρόλο και οι αλλαγές του Παράσχου στην ενδεκάδα, όπου έδωσε την ευκαιρία και χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες που δεν παίζουν στο πρωτάθλημα και αυτοί είχαν λόγους να αποδείξουν…

Ο «χορός» των γκολ άνοιξε με το καλημέρα στο παιχνίδι, όταν στο 6ο λεπτό ο Γεωργίου έκανε το 1-0. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Καραμάνος, ο οποίος βρήκε δίχτυα αρχικά στο 16΄και στη συνέχεια στο 30΄. Το 4-0 για τον Ατρόμητο διαμόρφωσε ένας παίκτης του… Φωστήρα, καθώς προήλθε από αυτογκόλ του Κάργα. Το 5-0 του ημιχρόνου διαμορφώθηκε από τον Ιγκλέσιας.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι γηπεδούχοι έμοιαζαν να έχουν κατεβάσει την ταχύτητα, αλλά μέσα σε ένα δεκάλεπτο οι Καραγκούνης(63΄)και Ταυλαρίδης (70') έγραψαν το εμφατικό 7-0 που φέρνει και επίσημα τον Ατρόμητο στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας.




Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Νάστος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Καραγκούνης, Γεωργίου, Γκαρσία, Φάμπιο και Καραμάνος.

Φωστήρας (Ματάισεν): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Καμπάσης, Κάργας, Τεγούσης, Κόντη, Κακαράς, Κουλιμπαλί, Μακρίδης, Γιόνδης και Κιμανί. 
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: