Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Μπαρτζώκας: «Αδικαιολόγητη πίεση στο τέλος»


Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κρατά τη νίκη της ομάδας του επί της Μπάγερν, αλλά μίλησε για αδικαιολόγητο άγχος που είχαν στο τέλος οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Μπαρτζώκας: «Αδικαιολόγητη πίεση στο τέλος»
Ευχαριστημένος από τη νίκη, αλλά όχι και από το γεγονός ότι οι παίκτες του φάνηκαν ανεξήγητα αγχωμένοι στο τέλος δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Μπάγερν.

«Ήταν ένα πραγματικά ωραίο παιχνίδι με διακυμάνσεις στο σκορ και στην απόδοση των δύο ομάδων. Παρότι είχαμε κάποιους παίκτες σε όχι καλή κατάσταση για διάφορους λόγους δείξαμε για μία ακόμη φορά αντίδραση. Πήραμε μια νίκη που είναι σημαντική και δύσκολη», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

«Η Μπάγερν είναι πολύ φορμαρισμένη και δεν παράτησε το ματς. Απέδειξε ότι όσα λέγαμε για την αξία της είναι πραγματικότητα. Είχαμε 11 ασίστ παραπάνω, δημιουργικότητα κι αν διαβάζαμε λίγο καλύτερα το ματς θα μπορούσαμε να έχουμε κι άλλη διαφορά. Είχαμε αδικαιολόγητο στρες στο τέλος, πολλές χαμένες βολές και πρέπει να το δούμε γιατί δεν γίνεται να έχουμε τόση πίεση τόσο νωρίς. Δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι. Είδατε τι έγινε στα άλλα ματς και τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: