Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Στάριτζ: «Δεν μου έδωσε ευκαιρίες η Τσέλσι»

sturidge
Ο Άγγλος διεθνής που τα πηγαίνει περίφημα με τη φανέλα της Λίβερπουλ, εναντιώθηκε στην πρώην ομάδα του, καθώς όπως δήλωσε ποτέ δεν του δόθηκε η ευκαιρία να δείξει τι πραγματικά αξίζει.
Ο 24χρονος από τον Γενάρη που ήρθε στο «Άνφιλντ» μετρά 18 γκολ σε 23 εμφανίσεις, ενώ σε τρεισήμισι χρόνια παρουσίας του στους «μπλε» αγωνίστηκε μόλις σε 63 ματς, πετυχαίνοντας και 13 γκολ.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο ίδιος αυτή η αλλαγή στην απόδοσή του οφείλεται στο γεγονός πως με τη Λίβερπουλ αγωνίζεται στην αγαπημένη του θέση, στην κορυφή της επίθεσης, ενώ στο Λονδίνο αγωνιζόταν στα άκρα.
«Όταν ήμουν δανεικός στη Μπόλτον, μπόρεσα να δείξω τι πραγματικά αξίζω, καθώς αγωνιζόμουν στην κορυφή της επίθεσης. Στη Τσέλσι ποτέ δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ εκεί που πραγματικά θέλω και μπορώ. Τώρα με τη Λίβερπουλ, απολαμβάνω τα παιχνίδια», τόνισε χαρακτηριστικά ο Στάριτζ.
Ο Στάριτζ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον προπονητή του στους «κόκκινους», Μπρένταν Ρότζερς για τη συνεισφορά του: « Ξέρει τι χρειάζομαι. Πίστεψε στις δυνατότητές μου ως επιθετικό. Δουλεύουμε πολύ καλά στις προπονήσεις και βγάζει τον καλύτερο εαυτό σε κάθε παίκτη».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: