Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

«Τράκαρε» ο Άρης!!

Τοίχο σε κάθε… διοργάνωση βρίσκει ο Άρης! Μετά την «γκέλα» με τον Πλατανιά, οι «κίτρινοι» τράκαραν στην οργανωμένη άμυνα του Ολυμπιακού Βόλου και με το 0-0, αποχαιρέτησαν το Κύπελλο Ελλάδας.

«Τράκαρε» ο Άρης!
Σε νέο «κάζο» ανάγκασε ο Ολυμπιακός Βόλου τον Άρη!

Η ψυχωμένη ομάδα της Μαγνησίας προστάτεψε ιδανικά τη νίκη που είχε πετύχει στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου (1-0) και αποσπώντας παλικαρίσια το 0-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Τα γνωστά προβλήματα των «κίτρινων» στην ανάπτυξη και η αστοχία τους στις λίγες καλές ευκαιρίες που έφτιαξαν (όπως οι εντελώς αμαρκάριστες κεφαλιές του Έλσνερ στο 15’ και του Αγγελούδη στο 75’) δεν τους επέτρεψαν να διασπάσουν την οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Έτσι, ο φιλότιμος Τάτος έμοιαζε να προσπαθεί μόνος του ν’ αλλάξει το «μοιραίο», που θα μπορούσε να έχει έλθει και με πιο δραματικό τρόπο, αν ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν πιο προσεκτικός στις αντεπιθέσεις (σαν αυτή που έφερε μεγάλη ευκαιρία του Γκούρμα και σωτήριο κόψιμο που του έκανε λίγο πριν την εκπνοή ο Μαργαρίτης).

Αυτό ωστόσο λίγη σημασία είχε για την ομάδα της Μαγνησίας, που εκμεταλλευόμενη και το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε στις καθυστερήσεις (ο Μαργαρίτης πέταξε την μπάλα σε πεσμένο αντίπαλο και αποβλήθηκε) κράτησε το 0-0 και πανηγύρισε μια μεγάλη πρόκριση.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΡΗΣ (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Ψυχογιός, Μαργαρίτης, Έλσνερ, Πουλίδο, Οικονομόπουλος, Ηρακλής (36' λ.τ. Νταμαρλής), Σουνάς (60’ Μανιάς), Τάτος, Σταυρόπουλος, Αγκάνθο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Μανουέλ Ρόκα): Γκίτκος, Γιαλούσης, Καρράς, Αρβανίτης, Μελίσσης, Ρόκας (84’ Κωστούλας), Πινδώνης, Καπετάνος, Γενγκά, Μπρέσκα (75’ Γκούρμα), Γκέσιος (69’ Πόνσε). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: