Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Χωρίς προβλήματα ενόψει Πλατανιά!

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα υπό τις οδηγίες του Γιώργου Γεωργουλόπουλου ενόψει της αναμέτρησης με τον Πλατανιά (2/11).

Χωρίς προβλήματα ενόψει Πλατανιά
Στη σκιά της απομάκρυνσης του Σάββα Παντελίδη και της αναζήτησης του νέου τεχνικού ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της αναμέτρησης της δέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στην οποία οι Γιαννιώτες θα φιλοξενήσουν τον Πλατανιά (2/11, 15:00).

Η ομάδα σήμερα (Παρασκευή, 1/11) προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Γιώργου Γεωργουλόπουλου, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ανακοίνωσε την αποστολή.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, αφού όλοι οι παίκτες τέθηκαν στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού.

Οι 18 «εκλεκτοί» του Γεωργουλόπουλου είναι οι εξής: Βελλίδης, Σωτηρίου, Λίλα, Βίλα Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Μπέριος, Ίλιτς, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι, Κεϊτά, Κρητικός, Γιάκος, Αυγενικού, Στρούνα

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στα εκδοτήρια του Εθνικού Σταδίου Ιωαννίνων την ημέρα του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

« Τα εκδοτήρια των εισιτηρίων στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ" θα ανοίξουν το Σάββατο 2.11.2013 στις 10:00 και μέχρι την έναρξη του αγώνα, ενώ εισιτήρια θα πωλούνται και από τα γραφεία της Λέσχης Φίλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ BLUE VAYEROS.

Θύρες 3,4 & 6: 15€
Θύρες 9 & 10: 10€».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: