Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Εγγύηση Μελισσανίδη!

Αποφασισμένος να καλύψει όποιο ποσό χρειαστεί στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου για την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Στις 33.000 θα ανέρχονται οι θέσεις της «Αγια Σοφιάς».

Εγγύηση Μελισσανίδη
Ίσως είναι το μοναδικό θέμα που ασχολείται ο Δημήτρης Μελισσανίδης και του τρώει αρκετές από τις ώρες του μέσα στην ημέρα.

Ο λόγος για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, με τον διοικητικό ηγέτη του συλλόγου να κάνει όλα εκείνα τα βήματα για να γίνει το όνειρο χιλιάδων οπαδών της ομάδας πραγματικότητα.

Η προχθεσινή Γ.Σ. της «Δικέφαλος 1924» για την ΑΜΚ ύψους 30 εκατ. ευρώ ήταν το πρώτο βήμα για αυτό το μεγάλο έργο, στο οποίο θα υπάρξουν αρκετοί «συμπαίκτες» για τον Μελισσανίδη.

Αυτή τη στιγμή επικρατεί η αισιοδοξία ότι το ποσό θα καλυφθεί, αφού όλοι πιστεύουν στην παρουσία του «τίγρη». Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ο γνωστός επιχειρηματάις είναι διατεθειμένος να καλύψει όποιο ποσό χρειαστεί στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Δεν υπήρχε βεβαίως κάποια αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Μελισσανίδη, όμως θέλει εμπράκτως να αποδείξει ότι θα είναι μπροστάρης για την κατασκευή της «Αγια Σοφιάς» στην ιστορική έδρα της ΑΕΚ.

Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα αποκαλύπτει πως ο «τίγρης» στην προχθεσινή Γ.Σ. ενημέρωσε πως όλα δείχνουν πως το θέμα της χωρητικότητας του γηπέδου «κλειδώνει» στις 33.000 θέσεις. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: