Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Εκδικήθηκε ο «μαγικός» Φέντερερ!!

Το αίμα του πίσω για τον χαμένο τελικό στη Βασιλεία πήρε ο Ρότζερ Φέντερερ που επικράτησε 2-1 του Ντελ Πότρο, παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Παρισιού.

Εκδικήθηκε ο «μαγικός» Φέντερερ
Πήρε την «εκδίκησή» του ο Ρότζερ Φέντερερ για τον χαμένο τελικό της Βασιλείας πριν λίγες ημέρες. Ο Ελβετός επικράτησε του Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο με 2-1 σετ (6-3, 4-6, 6-3), παίζοντας κατά διαστήματα «μαγικό» τένις και πέρασε στην τετράδα του Masters, στο Παρίσι, εκεί όπου θα γίνει μεγάλη μάχη για την είσοδο στον τελικό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς!

Τρομερό πρώτο σετ από τον «βασιλιά» που το κατέκτησε έχοντας μόλις 4 αβίαστα λάθη και χάνοντας 2(!) πόντους στα σέρβις γκέιμ του. Στο δεύτερο κι ενώ δεν υπήρχε «φωτιά», ο Ελβετός σέρβιρε για να μείνει στο σετ, αλλά δέχθηκε μπρέικ και ο Αργεντινός ισοφάρισε σε 1-1. Στο τρίτο και καθοριστικό, έγιναν τρία συνεχόμενα μπρέικ συνολικά, αλλά τα δύο ήταν υπέρ του Φέντερερ, κάτι που ουσιαστικά τον οδήγησε στη νίκη και υπενθύμισε σε όλους πως κανείς δεν πρέπει να τον ξεγράφει!

Έτσι, το Σάββατο κόντρα στον Νόλε θα έχει την ευκαιρία του να περάσει στον μεγάλο τελικό του παριζιάνικου τουρνουά. Το έτερο ζευγάρι των ημιτελικών θα προκύψει από τους νικητές των Ναδάλ-Γκασκέ και Φερέρ-Μπέρντιχ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: