Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

“Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε”!

xristoforidis-610x350
 Ο νομικός εκπρόσωπος της διοίκησης του Άρη, Σπύρος Χριστοφορίδης, μίλησε στον Arena FM 89,4 για το κλείσιμο του φακέλου της ΠΑΕ για το άρθρο 99.
Αναλυτικά είπε:
Για τις τελευταίες εκκρεμότητες πριν κλείσει ο φάκελος:
“Περιμένουμε ένα ακόμα έγγραφο από την ΠΑΕ, ζητήσαμε μια μικρή παράταση από τη γραμματεία  και όπου να ναι ο φάκελος κλείνει. Προσπαθήσαμε να κάνουμε την αρτιότερη δουλειά που μπορούσαμε  για να πείσουμε το δικαστήριο περί της βιωσιμότητας και της ιστορικής ανάγκης που έχει ο Άρης υπακούσει στο άρθρο 99″.
Για τον συμπληρωματικό φάκελο:
“Στο συμπληρωματικό φάκελο αναλύουμε παραπάνω τα προσδοκώμενα έσοδα σε συνδυασμό με κάποιους υπολογισμούς που έγινα για τις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια”.
Για την σημασία της εικόνας του αγωνιστικού τμήματος:
“Ελπίζουμε να είναι καλύτερη και η εικόνα του αγωνιστικού καθώς έχει μεγάλη σημασία. Μερικά θετικά αποτελέσματα μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά”.
Για την αντίκρουση των επιχειρημάτων του κύριου Παναγόπουλου:
“Στην αντίκρουση κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Υπήρχε πλούσιο υλικό από την υπόθεση του 44, υπάρχουν γνωμοδοτήσεις και θεωρώ πως κάναμε πολύ καλή δουλειά. Εξαιρετικής σημασίας φυσικά ήταν και ο ρόλος του κυρίου Ζελελίδη”.
Για την ημερίδα με σχετικά με  τα νομικά ζητήματα αθλητικής δικαιοσύνης στον επαγγελματικό αθλητισμό:
“Είναι μια ημερίδα που αφορά τη σύνδεση του επαγγελματικού αθλητισμού με τα αθλητικά δικαστήρια. Ομιλητές Θα είναι ο γνωστός δημοσιογράφος, Βασίλης Σκουντής , ο Ανδρέας ο Μαλάτος ο οποίος είναι διδάκτορας αθλητικού δικαίου και πρόεδρος του ΙΔΕΑΔ καθώς και ο δικηγόρος, Απόστολος Άνθιμος”.
Για τον ρόλο του στην ημερίδα:
“Θα αναλύσω τα θέματα οικονομικών επιτροπών που αφορούν αθλητές, προπονητές και προπονητές”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: