Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

MLS: Δεν καταλαβαίνουν οι Ντάιναμο!! (videos)

Την πρόκριση στα προημιτελικά των playoffs του MLS εξασφάλισαν οι Χιούστον Ίμπακτ μετά το 3-0 σε βάρος των Μόντρεαλ Ίμπακτ.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν το ματς με βίαιες διαθέσεις, αλλά βρέθηκαν πίσω με 1-0 από το 16ο λεπτό και ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους με… οκτώ παίκτες. Τα ιδιαίτερα αμυντικά πλάνα του καναδικού συλλόγου χάλασε ο Ουίλ Μπρούιν ανοίγοντας το σκορ στο 16ο λεπτό, ενώ στο 27ο ο Όσκαρ Μπονίεκ Γκαρσία διαμόρφωσε το 2-0 με πέναλτι.
Στο 70ό λεπτό, ο Νέλσον Ρίβας αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, κάτι που θα έπρεπε να συμβεί από το πρώτο ημίχρονο. Δύο λεπτά αργότερα ο Μπρούιν διπλασίασε τα τέρματά του, ενώ ο Αντρές Ρομέρο αποβλήθηκε στο 88ο λεπτό κατόπιν… κλοτσιάς στον Κόφι Σαρκοντί και στο 89ο ακολούθησε ο Μάρκο Ντι Βάιο λόγω σφαλιάρας στον Κόρι Ας.
Είναι φανερό πως στο τέλος του αγώνα φανερώθηκε έντονος εκνευρισμός των παικτών των Ίμπακτ. Άλλωστε θα κληθούν να παρακολουθήσουν τα υπόλοιπα playoffs από την τηλεόραση, ενώ για τους Τεξανούς ακολουθεί διπλή σειρά αγώνων με τους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς.
Παρακάτω ο «χάρτης» των playoffs του MLS:
Wild Card Ανατολής (μονή σειρά)
Χιούστον Ντάιναμο-Μόντρεαλ Ίμπακτ 3-0
Wild Card Δύσης (μονή σειρά)
Σιάτλ Σάουντερς-Κολοράντο Ράπιντς 2-0
Ημιτελικά Ανατολής (διπλή σειρά)
Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς-Χιούστον Ντάιναμο
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι-Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον
Ημιτελικά Δύσης (διπλή σειρά)
Πόρτλαντ Τίμπερς-Σιάτλ Σάουντερς
Ρέαλ Σολτ Λέικ-Λος Άντζελες Γκάλαξι
Τελικός Ανατολής (διπλή σειρά)
Νικητές Ημιτελικών
Τελικός Δύσης (διπλή σειρά)
Νικητές Ημιτελικών
MLS Cup (μονή σειρά)
Νικητές Ανατολής και Δύσης







Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: