Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Νέο... καμπανάκι από τους οπαδούς του ΟΦΗ!

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ στους παίκτες της ομάδας με ανακοίνωση που εξέδωσαν μετά το ματς του Κυπέλλου απέναντι στην Καλλιθέα.

Νέο... καμπανάκι από τους οπαδούς του ΟΦΗ
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι οπαδοί του ΟΦΗ, έπειτα από τις κακές εμφανίσεις της ομάδας. Αυτή τη φορά αφορμή αποτέλεσε η απόδοση στο παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στην Καλλιθέα, με τέσσερις συνδέσμους οργανωμένων οπαδών να θέτουν –μέσω κοινής ανακοίνωσης- προ των ευθυνών τους παίκτες και διοίκηση.


Αναλυτικά:


«Για άλλη μια φορά στο ίδιο έργο θεατές, μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος.
Για άλλη μια φορά κύριοι είστε άξιοι της μοίρας σας, τι κι αν φωνάζουμε για 90 λεπτά στη κερκίδα υποστηρίζοντας την φανέλα την οποία δεν αξίζετε να φοράτε, τι κι αν σας κάνουμε επίσκεψη στο ΒΑΚ, τι κι αν κάνουμε αποχή σαν οργανωμένοι ΕΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ….

Δεν έχετε φιλότιμο, το καταλάβαμε, εσείς όμως δεν καταλάβατε ότι η υπομονή μας τελείωσε πλέον. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΠΑΙΧΤΕΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ αλλάξτε το κλίμα υπέρ σας από εδώ και πέρα.

Τα καλά παιδιά τελειώσανε, ματώστε την φανέλα, ιδρώστε για το ΣΗΜΑ και την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΣ.
Υ.Γ. Έχουμε πει ότι σαν οπαδοί θέλουμε να βλέπουμε παντού την ομάδα μας. Θα πούμε για άλλη μια φορά ότι όσοι ζητήσουν εισιτήρια απαιτούμε να πάρουν.

Απαιτούμε από την ΠΑΕ να ζητήσει εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς με τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ με την προϋπόθεση ότι θα δώσουμε και εμείς.

SNAKES 4 heraklion club
ΚΡΗΤΕΣ 4 Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΕΚΙ ΦΙΛΩΝ ΟΦΗ ΑΡΧΑΝΩΝ
ΣΗΤΕΙΑ 4 club».

Δεν υπάρχουν σχόλια: