Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Τίμησε τον Μαρινάκη ο ΕΘΝΟΑ!!

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη τίμησε η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία για την προσφορά του στο έργο της.

Τίμησε τον Μαρινάκη ο ΕΘΝΟΑ
Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη τίμησε η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία για την προσφορά του στο έργο της.

Ο Ολυμπιακός είναι Χρυσός Χορηγός της ΕΘΝ.Ο.Α. και για τον λόγο αυτό ο κ. Μαρινάκης έδωσε το παρών στην εκδήλωση αυτή, η οποία αναγνώρισε την προσπάθεια που έγινε από όλους και μέσα στο 2014!

«Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να σας συγχαρώ για το έργο σας. Εμείς δεν βλέπουμε ότι είμαστε χορηγοί. Εμείς θεωρούμε ότι έχουμε ηθική υποχρέωση για τα παιδιά της χώρας μας, για τη νεολαία. Να σας στηρίξουμε και να συνεχίσετε το πολύ ωραίο έργο σας. Για άλλη μια φορά, σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και όλα τα καλά, στα χρόνια που έρχονται», επεσήμανε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στην ομιλία του.

inner

«Ο κ. Μαρινάκης μας βοηθά και μας στηρίζει γιατί πιστεύει στο έργο μας, αλλά και στο γεγονός ότι μπορούμε να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά και να τα διδάξουμε τα ήθη και τις αξίες του Ολυμπισμού», ήταν τα λόγια του προέδρου της ΕΘΝ.Ο.Α., κ.Ισίδωρος Κούβελος,

inner

Το βραβείο της χρονιάς «Αριστεία και Αλληλεγγύη» για το 2014 απονεμήθηκε από τους μαθητές, οι οποίοι ψήφισαν, στην κα. Μαριάννα Βαρδή Βαρδινογιάννη, για την τεράστια προσφορά της στα παιδιά που δίνουν τη «μάχη» τους για τη ζωή. Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες, εθελοντές, άνθρωποι του αθλητισμού και όχι μόνο, ήταν εκεί, για να βραβεύσουν όλους όσοι προσπάθησαν και στο 2014 για να διαδοθεί με τον πλέον σαφή τρόπο η Ιδέα του Ολυμπισμού!

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: