Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Στούντεμαϊρ: «Μια φορά Νικ για πάντα Νικ»

Την ευγνωμοσύνη του σε όλους τους ανθρώπους των Νικς, αλλά και τους οπαδούς της ομάδας, εξέφρασε ο Αμάρε Στούντεμαϊρ μετά την ανακοίνωση της λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Στούντεμαϊρ: «Μια φορά Νικ για πάντα Νικ»
Ανακοινώθηκε και επίσημα από τον πρόεδρο των Νιου Γιορκ Νικς, Φιλ Τζάκσον, η λύση της συνεργασίας του με τον Αμάρε Στούντεμαϊρ. Ο πρώην άσος των Νικς ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε τα τελευταία πέντε χρόνια στη Νέα Υόρκη και τόνισε πως θα τους έχει για πάντα στην καρδιά του.

«Αισθάνομαι πραγματικά ευλογημένος που είχα τη δυνατότητα να αγωνίζομαι για τους εκπληκτικούς οπαδούς της Νέας Υόρκης, τον κύριο Ντόλαν (ιδιοκτήτης των Νικς), τους προπονητές μου, τους συμπαίκτες και ολόκληρη την ομάδα για τα τελευταία πέντε χρόνια. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για την ευκαιρία να συνδράμω θετικά στο γήπεδο και στην κοινότητα. Αν και φεύγω από τους Νικς με "βαριά καρδιά", εύχομαι στην ομάδα κάθε τύχη. Μια φορά Νικ, για πάντα Νικ».

Ο Φιλ Τζάκσον αναγνώρισε την προσφορά στην ομάδα του 32χρονου πάουερ φόργουορντ. «Η περίοδος του Αμάρε ως μέλος των Νικς έχει περάσει, όπως ζήτησε ο ίδιος. Ο χρόνος του εδώ θα χαρακτηριστεί, αναγνωρίζοντάς την προσπάθειά του - ήταν 100%. Καθώς προχωρούμε στο σχηματισμό της ομάδας, θα ψάξουμε για παίκτες που δείχνουν αντίστοιχη θέληση να νικάνε».

«Όλοι εδώ στην ομάδα των Νικς εκτιμούν τη συνεισφορά που είχε ο Αμάρε στην ομάδα και σε ολόκληρη την πόλη της Νέας Υόρκης τα τελευταία πέντε χρόνια. Έχουμε αναπτύξει μία σχέση που έχει διαμορφωθεί σε μια μακρόχρονη φιλία και θα συνεχίσει μέχρι και μετά το τέλος της καριέρας του στο ΝΒΑ», συμπλήρωσε ο τζένεραλ μάνατζερ των Νεοϋορκέζων, Στιβ Μιλς.

Αυτό που μένει να φανεί, είναι σε ποια ομάδα θα συνεχίσει ο 32χρονος άσος, με τους Ντάλας Μάβερικς να θεωρούνται το φαβορί για να τον κάνουν δικό τους, ενώ τόσο οι Κλίπερς, όσο και οι Σανς έχουν εκφράσει τη θέληση να τον αποκτήσουν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: