Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Ιβάνοβιτς: «Δεν σκοτώσαμε την ΑΕΚ, αλλά νικήσαμε»

Στην βελτίωση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο μέρος εστίασε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς που μίλησε με κολακευτικά λόγια για την ΑΕΚ. Τι είπε για την απουσία του Λαουάλ.

Ιβάνοβιτς: «Δεν σκοτώσαμε την ΑΕΚ, αλλά νικήσαμε»
Προβληματισμένος απ’ την εμφάνιση του πρώτο μέρους, ικανοποιημένος απ’ την αντίδραση στην επανάληψη ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει κάνει πολλές αλλαγές κι έχει βελτιωθεί πολύ. Είναι τελείως διαφορετική ομάδα από τον πρώτο γύρο κι έχει 4-5 παίκτες που την έχουν ανεβάσει επίπεδο. Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο μέρος παίξαμε καλή άμυνα, αλλά είχαμε πρόβλημα στην επίθεση και χάσαμε κάποια απίστευτα εύκολα καλάθια. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε στην άμυνα, παίξαμε πολύ πιο δυνατά, βελτιωθήκαμε στην επίθεση και παρότι δεν σκοτώσαμε την ΑΕΚ φτάσαμε στη νίκη. Καλή επιτυχία στην ΑΕΚ στη συνέχεια», τα λόγια του Μαυροβούνιου τεχνικού.

Για την απουσία του Γκάνι Λαουάλ, είπε: «Είχε δεχτεί ένα χτύπημα κι έχει έναν μικροτραυματισμό, γι’ αυτό δεν μπορεί να κάνει προπόνηση με την ομάδα ακόμη. Περιμένουμε να δούμε, μέρα με μέρα, πώς θα είναι κι όταν υπάρξει βελτίωση θα ξέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: