Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Τσούπο-Μότινγκ: «Δεν φοβόμαστε τη Ρεάλ»

Την πεποίθησή του ότι η Σάλκε δε φοβάται τη Ρεάλ, εξέφρασε ο επιθετικός των Γερμανών, Τσούπο-Μότινγκ, ο οποίος επισήμανε ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο.

Τσούπο-Μότινγκ: «Δεν φοβόμαστε τη Ρεάλ»

«Δουλεύουμε σκληρά και η Ρεάλ δεν είναι ανίκητη. Τα πάντα μπορούν να συμβούν και αυτός είναι ο λόγος που το ποδόσφαιρο είναι τόσο ξεχωριστό άθλημα. Εμείς δε φοβόμαστε τη Ρεάλ και δε σκοπεύουμε να χάσουμε ή να έρθουμε ισόπαλοι στο παιχνίδι που θα γίνει στην έδρα μας», είπε ο Καμερουνέζος διεθνή, που, στη συνέχεια, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του, Ρομπέρτο Ντι Ματέο.

«Ο Ντι Ματέο είναι ένας "μετρ" της τακτικής. Όχι μόνο για ό,τι έχει καταφέρει εδώ με εμάς, αλλά για τα αποτελέσματα που έχει φέρει γενικά στην καριέρα του. Αντιλαμβανόμαστε ότι το στυλ του ποδοσφαίρου του μπορεί να μην είναι τόσο "ελκυστικό", όμως όσο περνάει ο καιρός, παίζουμε καλύτερα», ήταν τα λόγια του επιθετικού της Σάλκε που στο τέλος ανέφερε ότι η Ρεάλ θα κατέβει αγχωμένη στο γήπεδο.

«Δεν είμαι σίγουρος για το τι θα σκέφτονται οι παίκτες της Ρεάλ. Φαντάζομαι πως θα είναι αγχωμένοι και θα θέλουν να δείξουν στον κόσμο ότι το παιχνίδι με την Ατλέτικο ήταν μια κακή παρένθεση», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: