Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Ντουμπιά: «Στο μάξιμουμ για τη Ρόμα» (vid)

Αποφασισμένος να δουλέψει στο μάξιμουμ για να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπάρχουν γι' αυτόν στη Ρώμη, δήλωσε ο Σεϊντού Ντουμπιά κατά την παρουσίασή του.
«Με καλωσόρισαν όλοι πολύ ωραία. Προπονητές και παίκτες. Οι πρώτες μέρες στη Ρώμη είναι πολύ θετικές» δήλωσε ο Ιβοριανός επιθετικός, ο οποίος ερωτηθείς για τις αποδοκιμασίες στο ματς με την Πάρμα, απάντησε: «Έπρεπε να πάρουμε τους βαθμούς για να πλησιάσουμε στην κορυφή. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψω στο μάξιμουμ για να κάνω τις αποδοκιμασίες επιδοκιμασίες».
Ο Αφρικανός στράικερ πρόσθεσε: «Ήμουν στο Κόπα Άφρικα όταν έμαθα για το ενδιαφέρον της Ρόμα. Τότε μίλησα με τον προπονητή. Είναι δύο χρόνια από τότε που είχα μιλήσει με το Ζερβίνιο για τη Ρόμα και αυτός ήταν ένας ακόμη λόγος για να δεχτώ την πρόταση. Ελπίζω να δώσω κάτι παραπάνω στην ομάδα. Έπαιξα το πρώτο μου ματς και ελπίζω να δικαιώσω τις προσδοκίες που υπάρχουν. Είμαι επιθετικός, μου αρέσει να παίζω στην περιοχή. Έχω πετύχει αρκετά γκολ στην καριέρα μου. Αυτό που χρειάζομαι είναι αυτοπεποίθηση για να βρεθώ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και είμαι σίγουρος ότι θα τη βρω».



*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: