Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Η Σούπερ Λίγκα ορίζει το ΑΕΚ-Ολυμπιακός!!

Στο… γήπεδο της Σούπερ Λίγκας βρίσκεται η μπάλα για τη διεξαγωγή του ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Η Αστυνομία απέκλεισε την Πέμπτη και πλέον η διοργανώτρια (μέσω του ορισμού του Ολυμπιακός-Αστέρας) θ’ αποφασίσει.

Η Σούπερ Λίγκα ορίζει το ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Στα χέρια της Σούπερ Λίγκας πέρασε η «καυτή πατάτα» του ορισμού του ΑΕΚ-Ολυμπιακός για το Κύπελλο.

Όπως ενημέρωσε και επίσημα την ΕΠΟ, η Αστυνομία δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα την Πέμπτη, 5 Μαρτίου, εξαιτίας του Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα που είναι προγραμματισμένο την ίδια μέρα στο κλειστό του ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα.

Η ομοσπονδία, από την πλευρά της, ενημέρωσε άμεσα τη διοργανώτρια του πρωταθλήματος, μεταβιβάζοντάς της και το… μπαλάκι για το πότε θα γίνει η ρεβάνς.

Διότι η μόνη επιλογή για να μην αναβληθεί επ’ αόριστον το παιχνίδι (σ.σ. ειδικά σε περίπτωση πρόκρισης του Ολυμπιακού επί της Ντνίπρο οι επόμενες κενές ημερομηνίες είναι πολύ μακριά) είναι να μετατεθεί το ματς των «ερυθρόλευκων» με τον Αστέρα Τρίπολης από Δευτέρα σε Κυριακή, για να παρέλθει το απαιτούμενο 48ωρο και να γίνει το ματς Κυπέλλου την Τετάρτη.

Κάτι, βέβαια, για το οποίο απαιτείται η σύμφωνη γνώμη των δυο ομάδων, αλλά και της NOVA. Όπως και να ‘χει, οι επαφές των εμπλεκόμενων θα δρομολογηθούν μέχρι την Παρασκευή, όταν και αναμένεται να υπάρξει οριστική απόφαση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: