Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Μουρίνιο : «Για την Παρί είναι πολύ εύκολο»

Την άποψη πως είναι πιο δύσκολο για τις αγγλικές ομάδες να σχεδιάσουν την ευρωπαική τους πορεία, λόγω του ιδιαίτερα ανταγωνιστικού πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ, εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο.
Στην ευκολία που έχει η Παρι Σεν Ζερμέν, αλλά και άλλες ευρωπαικές ομάδες στο να καταστρώσουν τα σχέδια για την ευρωπαική τους πορεία, στάθηκε ο τεχνικός της Τσέλσι μιλώντας ενόψει του σημερινού αγώνα για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.
«Οι τελευταίες δυο αγγλικές ομάδες που κατέκτησαν το Τσάμπιονς Λιγκ, η Τσέλσι και η Λίβερπουλ είχαν τερματίσει στην πέμπτη θέση (σ.σ. η Τσέλσι ήταν 6η) και 25 βαθμούς πίσω από τον πρωταθλητή. Και αυτό γιατί είχαν σταματήσει να αγωνίζονται για τον τίτλο, γιατί μια ομάδα που παίζει στην Αγγλία για να κερδίσει κάθε ματς στην προσπάθεια να γίνει πρωταθλήτρια έχει ένα εντελώς διαφορετικό προφίλ» επεσήμανε.
«Στη Γερμανία, για τη Μπάγερν είναι περίπατος. Στην Ισπανία περιμένουν ποια από τις Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα θα είναι η πρωταθλήτρια. Η Ατλέτικο ήταν η εξαίρεση. Στη Γαλλία, η Παρί ξέρει ότι θα είναι η πρωταθλήτρια ακόμα και αν χάσει ή έρθει ισόπαλη σε μερικά ματς» τόνισε ο Μουρίνιο.
Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν στάθηκε μόνο στην ανταγωνιστικότητα των κορυφαίων ευρωπαικών πρωταθλημάτων, αλλά και στον αριθμό των αγώνων. «Όταν οι Γάλλοι ποδοσφαιριστές ήταν διακοπές τα Χριστούγεννα, εμείς παίζαμε πέντε αγώνες μέσα σε διάστημα δέκα ημερών» κατέληξε.  
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: