Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Καρπαζοεισπράκτορας!!

Γράφει ο  Γιώργος Ζαϊρης


Ναι, ο ΠΑΟΚ που τον περασμένο Δεκέμβριο ήταν στο +5 από τον Ολυμπιακό πλέον βρίσκεται στο -5 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό και στο -11 από τους ερυθρόλευκους.

Ο Δικέφαλος έχει καταντήσει ο καρπαζοεισπράκτορας με την απόλυτη έννοια. Καρπαζοεισπράκτορας από τον Αρετόπουλο που στο πρώτο μέρος είδε φάουλ σε καθαρό κόψιμο του Αθανασιάδη και κακώς του έδειξε την πρώτη κίτρινη κάρτα που τελικώς στοίχισε. Καρπαζοεισπράκτορας δηλαδή της ΚΕΔ και της ΕΠΟ που δεν ίδρωσε το αυτί της από την πρόσφατη επίσκεψη του Αγγελίδη στα γραφεία της. Καρπαζοεισπράκτορας λοιπόν σε αυτό τον τομέα η ασπρόμαυρη ΠΑΕ. Καρπαζοεισπράκτορας και η ίδια η ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο με την αποκλειστική ευθύνη να την έχει ο Αναστασιάδης με τις εμμονές του. "Φώναζε" ο Σαλπιγγίδης σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ότι δεν ήταν έτοιμος. Βασικός και πάλι. Με δυο χαφ απέναντι σε ποιοτικούς παίκτες του Ατρόμητου που έκαναν πάρτι. Κακές επιλογές και εκεί από τον Μακεδόνα τεχνικό σε ότι αφορά τον τρόπο που διαχειρίστηκε το ματς.

Θα ήταν προσβλητικό για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να σταθώ στην αποβολή του Αθανασιάδη για να δικαιολογήσω την συντριβή. Η ομάδα είναι άρρωστη εδώ και πολύ καιρό. Όταν χάνεις από την Κ20 του ΟΦΗ και πανηγυρίζεις επειδή δεν έχασες στην κατάμεστη Τούμπα από τον Ολυμπιακό, είναι ζήτημα. Τεράστιο. Και πλέον η ΠΑΕ καλείται να πάρει γενναίες αποφάσεις. Για να σώσει ότι μπορεί να σώσει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Χθες η "Μ" έγραψε ότι ο Σαββίδης ζήτησε από όλους την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Αυτός λοιπόν καλείται να πάρει την απόφαση για το ηλεκτροσόκ που πρέπει να γίνει.

Κλείνω με τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στο Περιστέρι. Από τους 250 που ήταν στην αρχή του αγώνα έμειναν 17 στην κερκίδα. Πώς άντεξαν και αυτοί! Κρίμα και άδικο για αυτό τον κόσμο. Που δεν ξέρω στα αλήθεια αν υπάρχει ΕΝΑΣ μέσα στην ΠΑΕ που μπορεί να τους κοιτάξει στα μάτια ή να τους πει κάτι. Και φυσικά το "συγνώμη" δεν αρκεί. Είναι πολύ αργά πλέον...
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: