Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Το Μάη θα είμαστε φυτά!!

ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΛΚΑ

O ΠΑΟΚ είναι άρρωστος και μόνο αν είσαι ηλίθιος ή στημένος δεν το βλέπεις τόσο καιρό. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχεις πλήρη άγνοια από ποδόσφαιρο και εκεί κάπου δικαιολογείσαι, αν κρατάς βέβαια το στόμα σου κλειστό.

Φάγαμε άλλα τέσσερα στο Περιστέρι και πάλι το έργο ήταν το ίδιο. Τρώμε γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα, δεχόμαστε μια αποβολή και μετά τρώμε άλλα τρία σε ανοιχτό γήπεδο. Με εικόνα ομάδας χωριού, που οι παίκτες δεν έχουν καμία επίγνωση του τι κάνουν μέσα σε αυτό. Ο αυτόματος πιλότος έχει υπερωρίες.

Χωρίς συνοχή, με παίκτη λιγότερο και χωρίς τρεξίματα, αφού και στο τοπικό οι ομάδες γυμνάζονται καλύτερα. Δύσκολη δουλειά το ποδόσφαιρο του 2015. Πρέπει να το παρακολουθείς. Άμα το αφήσεις, σε άφησε.

Ενώ ο ΠΑΟΚ σε καμία των περιπτώσεων δεν δουλεύει σοβαρά στη καθημερινότητά του, έχουμε και τους μυαλοπώλες να μας πουλάνε πνεύμα κάθε μέρα. Δεν έχει ρόστερ ο ΠΑΟΚ, δεν έκανε μεταγραφές ο ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι κάπως διαφορετική βέβαια, αφού ρόστερ έχει αλλά με κενά, μεταγραφές έκανε αλλά δεν κάλυψε τα πάντα.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχτηκε στο Περιστέρι με εννέα διεθνείς στην ενδεκάδα του, ξέχωρα αν ο Σαλπιγγίδης παραμένει συνεχώς αρνητικός. Υπήρχε η επιλογή του Γκολάσα, που πραγματικά απορώ γιατί είναι τόσο παραγκωνισμένος ακόμη και όταν ο Σάλπι είναι τραυμαρίας και απροπόνητος.

Απέναντί μας είχαμε τον Κιβρακίδη και τον Κούρο, τον Δημούτσο και τον Κατσουράνη που πέρυσι τον είχαμε ταράξει στο μπινελίκι. Κάτι που πάθαμε και με τον Φωτάκη που δέκα μέρες πριν κατάπιε τα χαφ μας.

Τι πρέπει να συμβεί για να καταλάβει κανείς τι ακριβώς συμβαίνει στον ΠΑΟΚ; Από τη μία υπάρχει μία ΠΑΕ που πρέπει να στηρίξει την επιλογή του μεγαλομετόχου, από την άλλη ένας προπονητής που λέει πως αγαπάει τον σύλλογο αλλά δουλεύει για αυτόν με πρωτόγονο τρόπο. Κωμωδία.

Και εμείς τώρα τι πρέπει να κάνουμε; Να ξεκινήσουμε πόλεμο με τον Αναστασιάδη; Για ποιον λόγο; Για να δώσουμε πάτημα στα «σκυλιά» του να ξεκινήσουν τη λάσπη σε εμάς με την εκπληκτική επιχειρηματολογία «τον τρώνε γιατί δεν τους γουστάρει ή γιατί είναι λαμόγια»;

Το κακό με όλους αυτούς, είναι πως από το 2004 που έφυγε μέχρι και το καλοκαίρι, τορπίλισαν ότι προσπάθεια κι αν έγινε. Καλή, στραβή, καμία σημασία δεν έχει. Μέχρι να γίνει ο σκοπός τους. Να πάρουν τα κουμάντα…

Αστείος ΠΑΟΚ, σύλλογος χωρίς προσωπικότητα και με τους κουραστικούς φωνακλάδες, άσχετους από ποδόσφαιρο να επιβάλλουν τα θέλω τους ακόμη κι όταν η ομάδα έχει μεγαλομέτοχο.

Έχουν ξενερώσει και τα νύχια μας. Και ταυτόχρονα η ΠΑΕ σήμερα θα μας πει τι σκέφτεται να κάνει. Μία ΠΑΕ που προφανώς δεν διώχνει ακόμη τον προπονητή γιατί προτιμά να τον διώξει ο κόσμος. Είναι πιο βολικό. Αντί να μιλήσει με επιχειρήματα για τα όσα συμβαίνουν από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα.

Την ίδια στιγμή στο βόλεϊ, ο Ανδρέου από το πουθενά έχει κάνει υπερομάδα και πάει να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Βλέπω αυτούς που υποτιμητικά λένε πως τώρα ασχολούμαστε με το βόλεϊ. Και καλά κάνουμε, αυτοί τουλάχιστον είναι ΠΑΟΚ και παίζουν σαν ΠΑΟΚ.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: