Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Πάει Ισπανία ο Μπράνκο, προβληματισμός για Ιβάν!

Νέο ταξίδι με προορισμό την Ισπανία ώστε να δει από κοντά υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ αναμένεται να κάνει τις προσεχείς ημέρες ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Θολό το τοπίο για Μπρέσεβιτς.

Πάει Ισπανία ο Μπράνκο, προβληματισμός για Ιβάν
Βαλίτσες για Ισπανία ετοιμάζει ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Στην ατζέντα του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ υπάρχει ταξίδι για την Ιβηρική χερσόνησο και είναι πολύ πιθανό αυτό να το πραγματοποιήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο. Μάλιστα, σκοπεύει να δει από κοντά αγώνες της Primera και της Segunda Division, καθώς έχει ήδη έτοιμη λίστα με ποδοσφαιριστές που θέλει να τσεκάρει να δει από κοντά.

Στις προτεραιότητες των «κιτρινόμαυρων» είναι ένας αριστεροπόδαρος αμυντικός, που θα αποτελέσει λογικά παρτενέρ του Κολοβέτσιου. Έπονται ο δεξιός, ο φορ και αριστερός μπακ.

Ερωτηματικό για Μπρέσεβιτς

Άγνωστο παραμένει το πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Ιβάν Μπρέσεβιτς. Οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν πλέον στα χέρια τους τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Κροάτη φορ, αλλά δεν μπορούν να υπολογίσουν το πότε θα είναι και πάλι έτοιμος να προπονηθεί και κανονικά και να παίξει.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής τέθηκε νοκ άουτ παραμονές της αναμέτρησης στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό, καθώς του πρήστηκε το γόνατο, από το οποίο έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ο Μπρέσεβιτς θα ξεκινήσει άμεσα θεραπεία και ατομικό και θα είναι υπό συνεχή παρακολούθηση και βλέποντας την κατάσταση του το ιατρικό και το τεχνικό τιμ, θα διαπιστωθεί και θα κριθεί το πότε μπορεί να ανεβάσει ρυθμούς.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: