Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Ναι, υπάρχει λόγος γι' αυτό το μαρτύριο!!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΕΤΡΩΤΟΥ

Δεν περίμενε κανείς από όσους παρακολουθούν στενά τον ΠΑΟΚ να υπάρξει παραίτηση του Άγγελου Αναστασιάδη μετά το βαρύ 4-0 από τον Ατρόμητο. Εξήγησε γιατί είχε θέσει στην διάθεση του Σαββίδη την παραίτησή του μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ και γιατί δεν είχε λόγο να το κάνει και χθες.

Ακόμη και στις εμμονές του Έλληνα τεχνικού να σταθεί κανείς, θα πει ότι είναι συνεπής. Αφού, λοιπόν, ο Έλληνας τεχνικός δηλώνει πως θα μείνει κοντά στους παίκτες με τους οποίους πορεύεται από την αρχή της περιόδου, το μπαλάκι πάει στη διοίκηση και κυρίως στον μεγαλομέτοχο, που άλλωστε βασίζει την συνεργασία του Αναστασιάδη με τον ΠΑΟΚ στην προσωπική σχέση που έχει χτίσει μαζί του.

Πιστεύει στ' αλήθεια ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου πώς μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση η ομάδα του με τον 61χρονο τεχνικό στον πάγκο της και να σώσει τον στόχο της δεύτερης θέσης; Τον νοιάζει απλά να πετάξει, με κάθε κόστος, από πάνω του την ταμπέλα του προπονητοφάγου που του έχουν κολλήσει λόγω Στέφενς και Δώνη;  Θέλει να πιει μέχρι τέλους το πικρό φαρμάκι για να κάνει ένα τελικό ξεσκαρτάρισμα; Ή θέλει να κερδίσει χρόνο για να σχεδιάσει επιτέλους κάτι σωστό, πάνω σε ένα συγκεκριμένο πλάνο, στο οποίο θα υπάρχουν άνθρωποι έτοιμοι να πάρουν πρωτοβουλίες και να διοικήσουν. Αυτό το τελευταίο είναι και το πιο σοβαρό που μπορεί να κάνει σ' αυτή τη φάση ο Σαββίδης.


Ό,τι κι αν γίνεται, ό,τι κι αν έχει στο μυαλό του ο Σαββίδης, το σίγουρο είναι ότι πρέπει να απευθυνθεί στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Είναι ώρα να σπάσει τη σιωπή του και να εξηγήσει πώς σκέφτεται για τον Δικέφαλο στον οποίο έχει επενδύσει 35 εκατομμύρια και βλέπει τους οπαδούς να απαξιούν πλέον να ασχοληθούν.


Υ.Γ. Ας μην γίνει η άδικη πρώτη κάρτα στον Κλάους, αιτία να σκεπάσει την αυτοκριτική που είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να κάνει για τον τρόπο με τον οποίο δέχεται κάρτες και αποβολές.

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: