Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Στήριξη και... προσμονή αντίδρασης!!

Υπό το βλέμμα του Ζήση Βρύζα, αλλά και του Ιάκωβου Αγγελίδη έγινε η προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσήμβρια. Οι δύο άνδρες μαζί με τον Αναστασιάδη συζήτησαν για την κατάσταση της ομάδας και συμφώνησαν πως χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια στο εξής για την αγωνιστική ανάκαμψη αυτής.

Το κλίμα ήταν ενωτικό όπως προκύπτει από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τονίζεται πως υπάρχει η εμπιστοσύνη ότι η ομάδα μπορεί να επανέλθει στις εμφανίσεις της αρχής του πρωταθλήματος.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Την επομένη της βαριάς ήττας από τον Ατρόμητο, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε προσπάθεια ανασύνταξης δυνάμεων για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και αντιστροφή της κακής εικόνας που παρουσιάζει ο Δικέφαλος το τελευταίο διάστημα.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει τη στήριξη της διοίκησης και υπάρχει η εμπιστοσύνη πως η ομάδα θα αντιδράσει και θα επιστρέψει στο σωστό δρόμο, όπως στο ξεκίνημα της σεζόν βγάζοντας την ποιότητά της μέσα στο γήπεδο.

Αρχής γενομένης από τον αγώνα με τη Βέροια, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει μια νέα αρχή και η προετοιμασία ξεκίνησε από την προπόνηση της Δευτέρας (16.02).

Ο Αγγελος Αναστασιάδης και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν στην τακτική με συνδυαστικές ασκήσεις κατοχής μπάλας και ανασταλτικής λειτουργίας. Οσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο Περιστέρι, αλλά κι ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος επέστρεψε έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα, ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, γυμναστήριο και φυσικοθεραπεία.

Ο Φάνης Τζανδάρης επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, ενώ ο Παναγιώτης Γλύκος συνέχισε θεραπεία κι ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης λόγω της κάκωσης στο γόνατο που τον ταλαιπωρεί. Από την προπόνηση απουσίαζαν οι Ράζβαν Ρατς, Δημήτρης Παπαδόπουλος που είχαν εξασφαλίσει άδεια από τον προπονητή.

Την Τρίτη (17.02) οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν ρεπό και την Τετάρτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: