Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Παπαδόπουλος: «Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και ψυχικά αποθέματα»

Ικανοποιημένος από την αντίδραση της ομάδας του, μετά την ισοφάριση του Γιαζιτζόγλου ήταν ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κατ’ αρχήν να ξεκινήσω και να ευχαριστήσω τον κ. Διαμαντόπουλο για τα καλά του λόγια. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, που δεν είχε καμία σχέση με αυτή του πρώτου γύρου. Μια ομάδα με ποιότητα και εμπειρία. Μπήκαμε νευρικά στο παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί κι αυτό έχει πολλές αιτίες με κυριότερη το γεγονός ότι δεν είχαμε ρυθμό. Υπήρχαν πολλές διακοπές στο παιχνίδι και αυτό πρέπει να το συνηθίσουμε ώστε να ξέρουμε πώς να αντιδράσουμε σε ανάλογες περιπτώσεις. Θα έλεγα δε, ότι ίσως στη μοναδική φάση που δημιουργήθηκε -και αυτή προήλθε από αναμπουμπούλα- καταφέραμε να προηγηθούμε» τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Ηρακλή και πρόσθεσε:

«Δυστυχώς στο δεύτερο ημίχρονο δεν πήγαμε, καλά. Δώσαμε πολλά μέτρα με αποτέλεσμα να ισοφαριστούμε. Ωστόσο η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, ψυχικά αποθέματα, τη δύναμη που παίρνει από τον κόσμο και τη δύναμη της φανέλας. Συγχαρητήρια λοιπόν για το πώς συμπεριφέρθηκαν οι παίκτες μετά το 1-1 και πήραμε το παιχνίδι σε μία σημαντική στιγμή σημαντική και κομβική. Το ρεπό έρχεται στο καλύτερο σημείο ώστε η ομάδα να ξεκουραστεί, διότι κάποια παιδιά έδειξαν ότι έχουν υπερβάλλει εαυτούς. Από την άλλη πλευρά με την εικόνα που έχει ο Αιγινιακός, είναι για πολύ ψηλότερα πράγματα. Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες και ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο για την συμπαράσταση».

Από την πλευρά των παικτών του Ηρακλή μίλησε ο Νίκος Ζιαμπάρης και τόνισε: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα με θετικά αποτελέσματα στο ενεργητικός της. Εμείς προσπαθήσαμε να επιβάλλαμε τον ρυθμό μας. Βάλαμε ένα γκολ από στημένο, ισοφαριστήκαμε, αλλά παρ’ όλα αυτά τα παιδιά στη συνέχεια έδειξαν χαρακτήρα, έβαλαν το δεύτερο γκολ και φτάσαμε στη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: