Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Αποφάσεις εκτός πραγματικότητας!!

Γράφει ο  Βασίλης Βλαχόπουλος

Έχουμε γράψει πολλά για τον τρόπο που δικάζουν και αποφασίζουν φέτος οι δικαστές. Είτε πρόκειται γι’ αυτόν του ΕΣΑΚΕ, είτε για το ΑΣΕΑΔ.

Οι αποφάσεις τους, καλλιεργούν την εντύπωση ότι οι άνθρωποι ζουν σε άλλο κόσμο. Αποδείχθηκε πριν λίγες ημέρες με την επιβολή προστίμου 35.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ. Το ποσό προκάλεσε ζαλάδες στους ανθρώπους του Δικεφάλου και όχι μόνο. Έφτασαν σε σημείο να λένε μεταξύ τους ότι… «χίλιες φορές να τιμωρούταν η έδρα παρά να επιβληθούν αυτά τα 35 χιλιάρικα». Υπολογίστε εξάλλου ότι βάσει των ρητρών που υπάρχουν στο συμβόλαιο με τον ΟΠΑΠ, ο ΠΑΟΚ θα έχει μεγάλο penalty και από τον συγκεκριμένο οργανισμό, άρα θα εισπράξει λιγότερα χρήματα, εκτός κι αν το ποσό «πέσει» στο ΑΣΕΑΔ. Συνυπολογίστε επίσης ότι τα έσοδα του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος μοιράζονται δια του τρία (ΕΟΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός).

Οι δικαστές έχουν προκαλέσει πολλά προβλήματα στη φετινή διεξαγωγή του πρωταθλήματος, δεν μπορείς επίσης να τιμωρείς μια ομάδα με μπάτζετ 320.000 ευρώ με χρήματα που αντιστοιχούν σε περίπου 10% του προϋπολογισμού της. Το συγκεκριμένο ζήτημα θα απασχολήσει τις αρχές. Αυτούς δηλαδή που ενδιαφέρονται για την καλή πορεία του πρωταθλήματος, διότι υπάρχει και η άλλη κατηγορία. Να μην επαναλαμβανόμαστε. «Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται» που λέει και ο λαός.

*Ο ΠΑΟΚ θα καταθέσει έφεση ελπίζοντας ότι θα μειωθεί το ποσό των 35.000 ευρώ στο ΑΣΕΑΔ. Αν εκδικάσουν την υπόθεση δικαστές που «νιώθουν», έχει πολύ μεγάλη τύχη. Αν παραμείνει το ποσό θα δημιουργηθεί σημαντικό οικονομικό πρόβλημα και θα ζητηθεί εκ νέου η βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη.

*Μας είπε κι ένας κακοπροαίρετος με σαφή διάθεση «χαβαλέ»… «τα πούλμαν του Γιάννη δεν χάλασαν ποτέ». Τουλάχιστον, έξυπνο. Ο Γιάννης βέβαια έκανε άλλα πράγματα…

*Ωραίο ματς έχει την Τετάρτη στο Nick Galis Hall. Άρης-ΚΑΟΔ. Ενδιαφέρον θα υπάρχει και στις κερκίδες.

*Θα βρεθούν και οι «Μαρκόπουλοι» στην Αμαλιάδα. Και ο ΠΑΟΚ με πούλμαν θα πάει στη πόλη της Πελοποννήσου. Μήπως στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ να ζητήσουν από την ΠΑΕ να ναυλώσει το αεροσκάφος που μεταφέρει την αποστολή της ποδοσφαιρικής ομάδας; Έτσι θα κερδίσει δύο μέρες.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: