Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Δυσκολίες για τον Βρύζα!!

Ο Αναστασιάδης δέχθηκε την... ψήφο εμπιστοσύνης της διοίκησης του ΠΑΟΚ. Ωστόσο άγνωστο παραμένει τι θα συμβεί σε νέο στραβοπάτημα με τον Βρύζα -σύμφωνα με πληροφορίες- να είναι σε εξίσου δύσκολη θέση.

Δυσκολίες για τον Βρύζα
Άλλη μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι στον ΠΑΟΚ, έγινε χθες με τους Αγγελίδη και Βρύζα να εκφράζουν την στήριξή τους στον Άγγελο Αναστασιάδη.

Ωστόσο, παραμένει άγνωστο εάν η χθεσινή… παρέμβαση θα είναι αρκετή για αλλάξει το κλίμα στην ομάδα και αυτή να παρουσιαστεί όπως όλοι θέλουν στην επόμενη της αγωνιστική υποχρέωση.

Στην περίπτωση που δεν αποδώσει η νέα στήριξη της διοίκησης στον προπονητή του ΠΑΟΚ τότε δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο σε δύσκολη θέση να μην βρεθεί μόνο ο Αναστασιάσης αλλά και ο Βρύζας.

Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα Sportday στο σημερινό της φύλλο και τη στήλη «Τρελός του Χωριού» το κλίμα είναι… περίεργο και για τον γενικό διευθυντή του «Δικεφάλου του Βορρά».

Κανείς δεν γνωρίζει εάν κάποιος κληθεί να πληρώσει τα… σπασμένα αυτός να είναι και ο Βρύζας ο οποίος ουσιαστικά είναι ο άνθρωπος με τις καλύτερες σχέσεις με τον προπονητή της ομάδας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δεχθεί βολές και από τους οπαδούς της ομάδας στις αποδοκιμασίες που έχουν ακολουθήσει μετά από τα κακά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: