Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Ηχούν... κανονιές στο Παρίσι!!

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ή Ντιέγκο Κόστα; Ποιος από τους δύο θα καταφέρει να στείλει την ομάδα του στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μάθετε για τις επιδόσεις και τους αριθμούς των επιθετικών των Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι ενόψει της αποψινής «μάχης» στην Πόλη του Φωτός.
Οι «μπλε» του Λονδίνου ταξίδεψαν στην γαλλική πρωτεύουσα για να παίξουν για δεύτερη διαδοχική σεζόν στο «Παρκ ντε Πρενς» με την ευχή για διαφορετικό αποτέλεσμα από το περσινό, αλλά ίδια κατάληξη μετά και τα δύο ματς, αφού την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχαν πετάξει εκτός συνέχειας του Πρωταθλητές Γαλλίας.
Ο Ντιέγκο Κόστα επιστρέφει στη γραμμή κρούσης της Τσέλσι έχοντας απουσιάσει από τα τρία τελευταία παιχνίδια της ομάδας του λόγω της τιμωρίας που του είχε επιβληθεί από την FA στις εγχώριες διοργανώσεις και όσο οι Νταβίντ Λουίζ και Τιάγκο Σίλβα θα πρέπει να ασχοληθούν μαζί του, οι Τέρι και Κέιχιλ στην άμυνα των Λονδρέζων θα πρέπει να σταματήσουν τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.
Τα δύο μεγάλα «κανόνια» των ομάδων που κοντράρονται απόψε στο «Παρκ ντε Πρενς» έχουν πετύχει ίδιο αριθμό τερμάτων, ενώ έχουν και ίδιες ασίστ και ίδια σουτ.
Ο Ντιέγκο Κόστα υπερέχει σε ποσοστό επιτυχούς κατάληξης των ευκαιριών, έχει δημιουργήσει ο ίδιος περισσότερες, όμως ο Ζλάταν σκοράρει λίγο πιο συχνά από τον Ισπανό.
Δείτε τη σύγκρισή τους:
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: