Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Σάκοτα: «Είδαμε τι μας λείπει»

Ευκαιρία να διαπιστώσει η ΑΕΚ τι της λείπει για να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο ήταν το ματς με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Ντράγκαν Σάκοτα. Τι δήλωσε για τα μεταγραφικά.

Σάκοτα: «Είδαμε τι μας λείπει»
Την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού παραδέχτηκε ο Ντράγκαν Σάκοτα τονίζοντας πως η ΑΕΚ μπορεί να μάθει από αυτή την ήττα.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Για μας ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο τεστ. Είδαμε ορισμένα πράγματα που μας λείπουν για ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι. Η άμυνα του Παναθηναϊκού είναι αρκετά καλή για να αντιμετωπίσει κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη, όχι μόνο για μας. Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καθοριστικό. Δεν βρήκαμε λύσεις. Η ομάδα μας δεν έχει την ισορροπία που θα ήθελε ο προπονητής, γιατί παίρνουμε περισσότερο σκορ από τα σουτ.

Ο Παναθηναϊκός μάς σταμάτησε τα σουτ, ξέφυγε και μετά ήταν πολύ δύσκολο. Δυστυχώς σε τρεις μέρες παίζουμε ένα ακόμη δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό, μια ομάδα που όπως και ο Παναθηναϊκός έχει συνηθίσει να παίζει κάθε τρεις μέρες. Εμείς κάποιες φορές κάνουμε πολλές μέρες, πάνω από μια εβδομάδα, να δώσουμε ματς. Στη συνέχεια θα καταλάβουμε τι μας λείπει και τι πρέπει να βελτιώσουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Μας λείπουν πολλά πράγματα. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό για τη συνέχεια. Είναι σε καλή φόρμα. Συγχαρητήρια στον κόσμο μας που ήρθε στο γήπεδο. Το αξίζει η ομάδα. Θα ήθελα κι εγώ και η ομάδα να κάνουμε αμέσως μεγάλα αποτελέσματα, αλλά είμαστε ρεαλιστές. Πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή και πιστεύω πως θα φέρουμε χαρά στον κόσμο μας
», τόνισε ο προπονητής της «Ένωσης».

Σε ερώτηση για το τι λείπει στην ΑΕΚ, απάντησε: «Όλοι καταλαβαίνουμε πως έχουμε ψηλούς. Ο Ίαν (Βουγιούκας) είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά αυτή τη στιγμή έχουμε αυτό το ρόστερ. Κι αυτός θέλει κάποιο χρόνο συμμετοχής και μπορεί να προτιμήσει κάποια άλλη ομάδα στο εξωτερικό που θα παίζει περισσότερο. Εμείς θα τον θέλαμε οπωσδήποτε στην ομάδα. Εμείς ξέρουμε από την αρχή τι μας λείπει και τι πρέπει να έχουμε καλύτερο. Προς το παρόν είμαστε αυτή η ομάδα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ούτε παίζουμε στην Ευρώπη φέτος, ούτε είμαστε σε θέση να παίξουμε τελικό. Έχουμε κάποιες θέσεις που θέλουμε ενίσχυση, δεν ξέρει κανείς τι θα γίνει στη συνέχεια. Αν-χτύπα ξύλο-έχουμε τραυματισμό, είναι καλό να έχουμε κάποιες κενές θέσεις. Πιστεύω για φέτος και το στόχο που έχουμε διαθέτουμε καλή ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: