Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Τα «έχωσε» στον Άντβοκατ!!

Τα «έχωσε» στον Άντβοκατ!
Κόντρες στο… προσκήνιο έφερε ο αποκλεισμός της Ρωσίας από τη συνέχεια του Euro και ο Μαράτ Ιζμαίλοφ δεν έχασε ευκαιρία να «κράξει» τον ομοσπονδιακό προπονητή της ομάδας, Ντικ Άντβοκατ για την αποτυχία.

Εκεί που οι Ρώσοι ήταν ξεκάθαρο φαβορί να περάσουν στα προημιτελικά, έμειναν τελικά εκτός διοργάνωσης. Πρώτος ο μέσος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας κατηγόρησε τον Ολλανδό πρώην-πλέον- τεχνικό της εθνικής του.

«Δεν θέλω να μιλήσω για όλη την ομάδα. Θα εστιάσω μόνο στον προπονητή και να είστε σίγουροι ότι δεν ευχαριστήθηκα καθόλου να συνεργάζομαι μαζί του. Δεν μου αρέσει ούτε σαν τεχνικός, αλλά ούτε και σαν άνθρωπος»,τόνισε αρχικά ο 29χρονος διεθνής και συμπλήρωσε για το παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδος που τους οδήγησε στον αποκλεισμό:

«Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη στο παιχνίδι με την Ελλάδα, γιατί είχαμε όλοι κίνητρο να τα καταφέρουμε. Ήμασταν το ίδιο προσηλωμένοι όπως και στα προηγούμενες αναμετρήσεις μας. Θέλω ωστόσο να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς μας, που μας συμπαραστάθηκαν όλες αυτές τις μέρες.

Η ειρωνία της υπόθεσης είναι ότι ο Ιζμαίλοφ επανήλθε στην εθνική Ρωσίας με τον Άντβοκατ στο "τιμόνι", ύστερα από έξι χρόνια απουσίας...



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: