Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Από «ήρωας»… γαμπρός ο Φαν Μπόμελ!!

Από «ήρωας»… γαμπρός ο Φαν Μπόμελ!
Άδικη χαρακτηρίζει ο Μαρκ Φαν Μπόμελ την κριτική που έχει δεχτεί για τις εμφανίσεις του στα παιχνίδια του Euro 2012. Ο ποδοσφαιριστής της Αϊντχόφεν και γαμπρός του ομοσπονδιακού τεχνικού τονίζει πως τον αντιμετωπίζουν απλώς ως το συγγενή του προπονητή Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ και θεωρούν πως χρήζει ειδικής μεταχείρισης εξαιτίας αυτού.

«Προηγουμένως ήμουν ήρωας. Τώρα είμαι απλώς ο γαμπρός του Φαν Μάρβαϊκ. Η ηλικία δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο. Αν υπάρχει τρύπα ανάμεσα στην αμυντική και τη μεσαία γραμμή δεν φταίει το γεγονός πως δεν τρέχω μέσα στο γήπεδο», ήταν τα λόγια του Ολλανδού παίκτη.

Οι «οράνιε» πρέπει να επικρατήσουν των Πορτογάλων με τουλάχιστον δύο γκολ και ελπίζουν η Γερμανία να κερδίσει τη Δανία προκειμένου να προκριθούν στην επόμενη φάση και ο 35χρονος της PSV τονίζει π ως η ομάδα θα προσπαθήσει για το καλύτερο και δεν θα πέσει αμαχητί.

«Πρέπει να παλέψουμε στον αγώνα με την Πορτογαλία, γιατί είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Δε θα παραδώσουμε τα όπλα και θα κάτσουμε απλώς να παρακολουθούμε το παιχνίδι. Αντίθετα, θα προσπαθήσουμε να αρπάξουμε την ευκαιρία», ήταν τα λόγια του Φαν Μπόμελ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: