Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!


Buona sera, φίλες και φίλοι. Συγχαρητήρια στην Ελλάδα αλλά και στην Τσεχία για τις παλικαρίσιες προκρίσεις. Μας βάλανε τα γυαλιά και στοιχηματικά καθώς δεν τις πιστέψαμε, αλλά ας παίρνει προκρίσεις η Ελλάδα ( και η Ιταλία) και ας χάνουμε το στοίχημα.

Την σημερινή ημέρα έχουμε 2 πολύ σπουδαία ματς για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου. Η Δανία απέναντι στην Γερμανία, τώρα η Δανία θα ψάξει βαθμό ή βαθμούς, πιστεύω ότι για να το πετύχει θα πρέπει να πετύχει γκολ, οι Γερμανοί βολεύονται και με Χ αλλά όχι με ήττα γιατί χάνουν την 1η θέση, λογικά θα δούμε εκατέρωθεν γκολ. Στο άλλο ματς Ολλανδία-Πορτογάλια, οι Ολλανδοί χρειάζονται νίκη με 2 γκολ διαφορά και αν χάσει η Δανία παίρνουν την πρόκριση, από την άλλη οι Πορτογάλοι πάνε για τη νίκη-πρόκριση, αν δεν κερδίσει η Δανία, ανοιχτό παιχνίδι βλέπω, η άμυνα της Ολλανδίας ασταθής, οπότε θα πάω στο over.

Για την αυριανή ημέρα έχουμε Ιταλία-Ιρλανδία, όπου οι Ιταλοί χρειάζονται νίκη με τουλάχιστον 2 γκολ, όμως επιθετικά τους βλέπω να «ζορίζονται», απέναντι σε μια Ιρλανδία που παίζει μαζικά άμυνα, πιστεύω ότι το κλειδί για την Ιταλία θα ήταν να μην δεχτεί γκολ ώστε με ένα καθαρό σκορ 2-0, να πάρει την πρόκριση εφόσον χάσουν οι Κροάτες, ή έρθει ισοπαλία 0-0, 1-1 με τους Ισπανούς. Εδώ είναι και τα σατανικά σενάρια που θέλουν Κροατία και Ισπανία να φέρουν ένα ωραιότατο 2-2 σκορ που αφήνει την Ιταλία εκτός, οπότε στο άλλο ματς θα πάω με το over!

Για μεθαύριο έχουμε τα τελευταία παιχνίδια για τη φάση των ομίλων, όπου το πιο ενδιαφέρον ματς είναι Αγγλία-Ουκρανία. Δίνω αβαντάζ στους Άγγλους κυρίως λόγω άμυνας αλλά και επιθετικής ευστοχίας όπου με λίγες φάσεις βγάζουν γκολ. Η άμυνα της Ουκρανίας δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, βαριά κορμιά, οι Άγγλοι, με τον Ρούνεϊ πλέον να αγωνίζεται, έχουν γρήγορους επιθετικούς πιστεύω ότι με καλή αμυντική λειτουργία και αφού οι Ουκρανοί θα πρέπει να ανοιχτούν για να πάρουν την νίκη (και μάλλον χωρίς Σεβτσένκο), θα δώσω προβάδισμα στους Άγγλους. Στο άλλο ματς η Σουηδία θα παίξει ελεύθερα και επιθετικά, οι Γάλλοι ποιοτικά είναι πολύ καλύτερη ομάδα, αλλά χαμηλό το διπλό, θα πάω σε εκατέρωθεν γκολ αφού τα στημένα και η ποιότητα του Ίμπρα ίσως βοηθήσει την επίτευξη τουλάχιστον ενός γκολ για τη Σουηδία!

Avanti να δούμε τι έχουμε (σε ελεύθερη επιλογή): 

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΑΝΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ  G/G (1.66)
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ  OVER(2.5) (1,80)

ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΙΤΑΛΙΑ-ΙΡΛΑΝΔΙΑ   N/G (1,75)
ΚΡΟΑΤΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ   OVER(2.5) (1,70)

ΤΡΙΤΗ  19 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΑΓΓΛΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ   1 (2,21)
ΣΟΥΗΔΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ  G/G (1,80)


Οι αποδόσεις είναι της Goalbet.com (στη εικόνα Dani Behr)

Ci vediamo di nuovo! Ciao bella!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: