Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Ή το πιστεύεις ή δεν παίζεις!!

Ή το πιστεύεις ή δεν παίζεις
«Εάν δεν πιστεύει κάποιος σε ένα θετικό αποτέλεσμα καλύτερα να μην αγωνίζεται καθόλου». Με αυτά τα λόγια ο Ιμπραΐμ Αφελάι θέλησε να δώσει το στίγμα της σημερινής αναμέτρησης της Ολλανδίας με την Πορτογαλία για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Οι «οράνιε» βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και εκτός του ότι πρέπει να νικήσουν τους Ίβηρες με δυο γκολ διαφορά, θέλουν και ήττα της Δανίας στην αναμέτρηση με την Γερμανία.

«Έχουμε πίστη ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος να πάρουμε την πρόκριση. Θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και θέλουμε να αρπάξουμε όποια ευκαιρία μας δοθεί από τα μαλλιά. Εάν δεν πιστεύουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα καλύτερα να μην αγωνιστούμε καθόλου. Το γεγονός ότι παρά τις δυο ήττες μπορούμε ακόμα να πάρουμε την πρόκριση, είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του διεθνή Ολλανδού.

Αναφορικά με την αντίπαλο των «οράνιε», την Πορτογαλία, ο Αφελάι την χαρακτήρισε μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, για την οποία πιστεύει ότι δεν παρά το γεγονός ότι βολεύεται με την ισοπαλία, θα αγωνιστεί για τη νίκη.

«Πιστεύω ότι η Πορτογαλία θα παίξει για τη νίκη και δεν θα προσπαθήσει να πάρει μόνο τον ένα βαθμό από το παιχνίδι. Θα είναι ανοιχτό παιχνίδι. Είναι μία εξαιρετική ομάδα με παίκτες υψηλού επιπέδου, οι οποίοι μπορούν να βγουν γρήγορα στην επίθεση και να πετύχουν γκολ», συμπλήρωσε.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: