Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Πάλι ο κόσμος δίνει την λύση!!

Πάλι ο κόσμος δίνει την λύση
Ο κόσμος του Άρη δεν σταματά να αναζητεί λύσεις για την οικονομική επιβίωση του συλλόγου.

Σε κοινή τους ανακοίνωση, οι δύο μεγαλύτεροι σύνδεσμοι οργανωμένων των «κίτρινων», ο Super 3 και οι Ιερολοχίτες, ξεκινούν εκστρατεία με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την ομάδα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ

Μετά από συνάντηση, που έγινε, και στην οποία συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των Συνδέσμων του ΑΡΗ (SUPER 3 - ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ) αποφασίστηκαν τα εξής:

Άμεση συγκρότηση επιτροπής οικονομικής ενίσχυσης, αποτελούμενη από τους Σταύρο Λαμπριάκο, Αλέκο Κατσιαούνη, έναν εκπρόσωπο από κάθε Σύνδεσμο και τους Μιχάλη Στεργιόπουλο και Στάθη Ρούσσο, ως εκπροσώπους επιχειρηματιών.

Σκοπός της επιτροπής είναι η επίλυση των άμεσων οικονομικών εκκρεμοτήτων των ποδοσφαιριστών και η παραμονή τους στο ρόστερ της ομάδας. Καλούμε όλους τους επιφανείς Αρειανούς, που έχουν εκφράσει την αγάπη και το ενδιαφέρον τους, να κάνουν τα λόγια πράξη. Από αύριο Δευτέρα και ώρα 17.30 - 22.00, θα λειτουργεί στα γραφεία της Π.Α.Ε ΑΡΗΣ η επιτροπή με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων.

Το ποσό, που θα συγκεντρωθεί, θα ανακοινωθεί με ακρίβεια και διαφάνεια στη Γ.Σ , καθώς και η ακριβής διαχείριση του ποσού και οι ανάγκες, που καλύφθηκαν.

Τα ονόματα (και μόνο αυτά) όσων συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή, θα ανακοινωθούν στη Γ.Σ, εφόσον υπάρχει η έγκρισή τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: